Wróć   TheSims.PL - Forum > Stephenowa
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Stephenowa i Narutoman
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 15
  1. Stephenowa
    04.11.2011 20:52
    Stephenowa
    Jak napisałam u siebie, zapowiada się ciekawie. ; ) Ale jeżeli czegoś nie będę mogła przeczytać, to przecież mogę się cofnąć o parę postów/stron. ; ) A poniedziałek źle brzmi. Po niedzieli jest przyjemniej! : )
  2. Narutoman
    04.11.2011 20:46
    Narutoman
    A i jeszcze coś, jakbyś coś przegapiła to będziesz mogła sprawdzić losy tych rodzin w moich czterech albumach na moim profilu
  3. Narutoman
    04.11.2011 20:45
    Narutoman
    Najpóźniej w poniedziałek
  4. Stephenowa
    04.11.2011 20:44
    Stephenowa
    Warzywko! A tak serio, to nie mam pojęcia, haha. Nie jestem za dobra w zgadywankach. No, ale niedługo się przekonam. ; )
  5. Narutoman
    04.11.2011 20:40
    Narutoman
    Nie, nie, to coś pomiędzy warzywo a warzywniak
  6. Stephenowa
    04.11.2011 20:38
    Stephenowa
    Ojeju! To czeka Cię sporo ekranów ładowania, no chyba, że już masz zdjęcia porobione. ; ) Czuję się taka wtajemniczona, że ojej. Ta pierwsza rodzina ma na nazwisko 'Warzywniak'? Nieźle, haha. ;d Noo, to będę śledzić ich losy z zapartym tchem. : )
  7. Narutoman
    04.11.2011 20:30
    Narutoman
    Nie chodziło mi o warzywa tylko o samo słowo warzywo a raczej warzywniak W każdym razie będą cztery rodziny, każda będzie kompletnie inna i będzie mieszkała w innym mieście

Rodzina W**** w Twinbrook będzie ponurą rodziną która będzie miała samych wrogów. Jest w niej 1 sim i 4 koty.

Rodzina McQ****** W Bridgeport będzie bogatą i sławną rodziną wampirów, która będzie lubiła imprezować. Liczy 2 simy i 3 psy.

Rodzina N**** będzie mieszkać w Appaloosa Plains będzie dość spokojną rodziną która kocha konie, całe ich życie kręci się wokół koni. Będzie tam 4 simów, 1 pies, 1 kot i 4 konie.
  8. Stephenowa
    04.11.2011 20:21
    Stephenowa
    Oo, jakie zaplanowane. No cóż, wyczekuję z niecierpliwością. : ) Warzywo? Nie wiem, marchewka, brukselka, bądź coś w ten deseń? ;>
  9. Narutoman
    04.11.2011 20:17
    Narutoman
    Prawdopodobnie jutro albo w niedziele pojawi się pierwsza z czterech rodzin o nazwisku z którym kojarzą się warzywa. xd Zdjęcia będę stawiał co simowy tydzień.
  10. Stephenowa
    04.11.2011 20:06
    Stephenowa
    Oo, to urocze, dzięki. Zbyt wyszukana nie jest, haha, nie jestem jakimś maniakiem, nie wymyślam dla moich rodzin całego życia. Ale dziękuję. Wszystko działa, od dziś jestem Twoją fanką, haha. : ) Czekam na Twoje historie. ;> I zdecydowanie rozumiem te linki, też tego nie znoszę. -.-'

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:37.