Wróć   TheSims.PL - Forum > Stephenowa
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Stephenowa i zły chipsik wrogar
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 40
  1. Stephenowa
    26.02.2013 20:46
    Stephenowa
    Oł maj gasz, ju ar soł inglisz.
    Nie jadę. Powtarzam po raz n-ty i pewnie nie ostatni. Ktoś ci kiedyś podsunął słowa jak 'hejty' i 'jechanie' i się do tego przyczepiłeś. Ja ci zwróciłam uwagę, nie bierz każdego słowa powiedzianego w internecie na poważnie!
    I nie, takich komentarzy jak ty nie pisze nikt. Jeżeli coś ominęłam - poproszę o przykład. Lubię rozmawiać z ludźmi, więc z taka osobą z chęcią pokonwersuję. :3
    I żaden fun. Mnie tam smuci twoje podejście do tego forum.
  2. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:40
    zły chipsik wrogar
    ok....hmm.......nie wiem czemu tylko mnie jedziesz za komenty w ojsg bo dużo osób pisze takie komentarze [wiem ze na 98% próba kultularnego dowiedzenia się skończy funem który widać na SB]
  3. Stephenowa
    26.02.2013 20:35
    Stephenowa
    Jechać za nick? WHOOT? A gdzie ja cię jadę za nick? Piszę tylko, że wieloczłonowe mi się nie podobają, to wszystko...
    'Zdrajcą'.. mercy, u take net too serious. -.-
  4. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:33
    zły chipsik wrogar
    hmmmm...czyli będziesz po mnie jechać za nick...na tym forum trza naprawde długo konwerswoać by ktoś nie okazał się zdrajcą który za plecami cię hejtuje
  5. Stephenowa
    26.02.2013 20:32
    Stephenowa
    Nie pochwaliłam twojego nicku, a swój. Nie podobają mi się wieloczłonowe nicki, scusa me.
    Wyzwiska umiarkowane.. Cóż, ja nie jestem typem osoby wyzywającej, zwłaszcza młodszych, więc staram się każdą moją myśl wyrazić w jak najbardziej kulturalny sposób.
    A na 3 'pytanie' odpowiedziałam już jakieś 3 razy, czytanie ze zrozumieniem nie boli. :*
  6. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:30
    zły chipsik wrogar
    1.dzięki za pochwalenie nicku
    2.fajnie tak pisać ze mną w wyzwiskach umiarkowanych ale jednocześnie śmiać sięze mnie na sb
    3.nie wiem co masz do tego że mam zdanie o ojsg mile i anie
  7. Stephenowa
    26.02.2013 20:28
    Stephenowa
    No, zgodzić. Nie jestem 'małą dziewczynką', chociaż pewnie moje słowa cię nie przekonają. Chciałam ci tylko na samym początku zwrócić (grzecznie, jakby nie było) uwagę na twoje szczeniackie zachowanie, a to, że zacząłeś się do mnie o to czepiać, to już inna kwestia.
    Ale spokojnie, wdech, wydech chipsiku. :3
    I jeżeli myślisz, że wyzwiskami cokolwiek zdziałasz, to na prawdę nie powinieneś mieć dostępu do internetu.
    Pozdrawiam.
    P.S. Bardzo lubię mój nick, przynajmniej ma dla mnie jakąś wartość. :*
  8. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:25
    zły chipsik wrogar
    kurde!!!!!!!!! teraz to mnie tak wkurzyliscie że ja was zaraz zaczne hejtować i zaraz powiem robakowi co o nim myśle!!!!! ja przynajmniej nie mam na nick imienia stefan w rodzaju żenskim!
  9. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:23
    zły chipsik wrogar
    zgodzić? O ŻESZ TY SŁUCHAJ MAŁĄ DZIEWCZYNKO WKURZASZ MNIE MYSLAŁEM ŻE NIE JESTEŚ OSOBĄ KTÓRA SIĘ CZEPIA MNIE ALE SIĘ MYLIŁEM WIESZ CO DOCZEP MNIE DO LISTY IGNOROWANYCH I BĘDZIE GIT ALBO PORPOSTU JAK WIDZISZ ŻE JA JESTEM AUTOREM JAKIEGOŚ POSTA TO GO NIE CZYTAJ PORPOSTU!!! A GÓWNIARZ TO ALTAIR [przecież wolno innych wyzywać od gówniarzy jak on może]
  10. Stephenowa
    26.02.2013 20:23
    Stephenowa
    Nie nabijam się z ciebie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:03.