Wróć   TheSims.PL - Forum > eyvee
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy eyvee i Arisane
Wiadomości odwiedzających od 1 do 8 z 8
  1. eyvee
    21.12.2011 08:52
    eyvee
    @sims3pack - poprawka
  2. eyvee
    21.12.2011 08:51
    eyvee
    ok mam zapisanych Kaori, Hinate, Cathi, Davida, Marcusa...niestety Steven'a, Amelie i Tomoye nie zapisalam, ale mam "baze" od nich jesli chcesz , tylko nie wiem jak sie robi w package pliki....no chyba, ze masz pomysl jak przywrocic moje simy skoro zmarli (jakims nrassem? oprocz laboratorium bo to nie chce mi sie pojawiac)
  3. Arisane
    20.12.2011 11:43
    Arisane
    Możesz bez gry, ale nie będzie przyjmować plików... No dobra, daj w sims3pack, byle nie w packages...
  4. eyvee
    20.12.2011 04:57
    eyvee
    wiesz co probowalam sie zarejestrowac,ale nie przyjmuje mi konta ;/ Dzwonilam do przyjaciolki, bo od niej mam simsy, tylko ze ona ma juz na tym kodzie rejestracje i mi to chyba przez to nie przyjmuje...idzie jakos inaczej sie tam zarejestrowac?
  5. Arisane
    18.12.2011 11:26
    Arisane
    http://pl.thesims3.com/
    - rejestrujesz się tutaj.

Potem musisz zapisać tą rodzinęw edycji miasta do biblioteki (TAK, jeszcze raz, bo inaczej dostałabym samą Kaori )
    Wchodzisz w ten nowy napis, mniej więcej obok ikony usunięcia rodziny będzie ikona "Publikuj". Bierzesz ją i wpisujesz tylko nazwę (opisu nie trzeba).

Potem wchodzisz do programu startu gry, wchodzisz do zakładki "Do wysłania" i tam masz rodzinkę.
    Zahaczasz ją ptaszkiem obok jej wizerunku i bierzesz wyślij.

Musisz poczekać, aż się zrobi i bierzesz ok. (tego kroku może nie być, bo od kilku miechów nic nie wrzucałam i nie pamiętam).

Wchodzisz na swój profil, klikając swój nick w polu "Cześć (nick)" i tam takie różne

Dajesz mi link do Twojego profilu i infromujesz, że gotowe.

Ale się rozpisaaaałam... No to już wiesz?
  6. eyvee
    18.12.2011 11:17
    eyvee
    jesli powiesz mi jak to zrobic to jasne ^^"
  7. Arisane
    18.12.2011 09:25
    Arisane
    Dasz mi Tanimotów na giełde, plissss...
  8. eyvee
    28.11.2011 11:07
    eyvee
    ta koszulka jest z tsresource bodajze

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:03.