Wróć   TheSims.PL - Forum > Miscellaneous
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Miscellaneous i muffindance
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 13
  1. Miscellaneous
    08.01.2012 00:42
    Miscellaneous
    Oczywiście że nie mam! W mojej szkole lekcje zawsze zaczynają się o 8:55, a kończą o 15:15, zamiast klas są grupy wiekowe, np. moja to jest Year 7, a na Polski to klasa 5. ( 12 lat ) Ale to są tylko grupy. W każdej z tych grup są 4 klasy. H,A,D,E. ( Moja szkoła nazywa się Hadden, a jak inne maja to niewiem ) H - Najwyższa, A - Dla "nawet" mądrych, D - Lower Knowledge , E - Ci, co nie wiedzą ile to 3x3. Jednak najdziwniejsze jest to, że klasy 5 & 6 (po Polsku) nie są w podtawówce, tylko w gimnazjum...
    + mamy te szkolne uniformy. Biała bluzka z kołnierzem, krawat, szkolne spodnie, szkolny sweterek, i szkolne buty, (czarne półbuty) które musimy nosić nawet w zimę!. A co do krawata, to są 3 "drużyny", i każda ma inny kolor krawata. Moja ma fioletowy krawat w srebrno-niebieskie paski.
  2. muffindance
    08.01.2012 00:30
    muffindance
    Teraz od ciebie wszystko wyciagne - jak tam jest w szkolach? jak wyglada nauka, dni wolne itp? mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko XD
  3. Miscellaneous
    08.01.2012 00:28
    Miscellaneous
    No, jak juz się przyzwyczaisz, to się wracać nie chce. Tylko w szkołach dziwnie...
  4. muffindance
    08.01.2012 00:06
    muffindance
    nie wierze ;p od zawsze chciałam tam mieszkac ten klimat i w ogole!
  5. Miscellaneous
    08.01.2012 00:04
    Miscellaneous
    Uwierz mi, w porównaniu do Wielkiej Brytanii Polska to cudo Na początku to wcale tam nawet jechać nie chciałam
  6. muffindance
    08.01.2012 00:02
    muffindance
    o ja, zazdroszcze! kocham Wyspy Brytyjskie.
  7. Miscellaneous
    07.01.2012 23:58
    Miscellaneous
    Laptop miał zapasową baterię, i działała tak samo >.< Też miałam dostać nowego na święta, ale wybrałam drukarkę i 200 funtów no i muszę czekać do urodzin lub dłużej
  8. muffindance
    07.01.2012 23:54
    muffindance
    ojej, to pewnie wystarczy nowa baterie kupic ;D ja mam nowego lapka, dostalam na swieta. chodzi szybciej od poprzedniego, normalnie smiga wiec cie rozumiem.
    a z jakiej firmy masz teraz?
  9. Miscellaneous
    07.01.2012 23:52
    Miscellaneous
    Mój laptop musi być podłączony non-stop, bo ma taką dziwną baterię, że po 5 minutach się rozładuje, pomimo tego, że dopiero rozłączyłam laptopa. Na szczęście niedługo kupuję nowego laptopa, bo to stare coś trzyma już 2 lata
  10. muffindance
    07.01.2012 23:45
    muffindance
    To dobrze, moja koleżanka zrobila taka glupote, ze grala bez i laptop jej padl... Z tym doskonale cię rozumiem, moim sposobem na to jest granie z podpiętą ładowarka. Nie wiem czy tak mozna jak ma sie podkładkę, ale dziala

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18.