Wróć   TheSims.PL - Forum > Juhas
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Juhas i ultraviolence
Wiadomości odwiedzających od 1 do 6 z 6
  1. ultraviolence
    22.03.2012 22:41
    ultraviolence
    Drogi Juhasie Jeśli masz jakieś pytania odnośnie dodatków lub simów widocznych na zdjęciach, pisz bezpośrednio do autora fotek (na PM albo po prostu na profilu). Pozdrawiam.
  2. ultraviolence
    28.02.2012 11:04
    ultraviolence
    Oj, warto, warto Chociaż jeszcze lepszy od CCleanera jest Registry Booster 2 - oprócz czyszczenia, zajmie się też defragmentacją i (w razie konieczności) naprawą rejestru. Minusem może być to, że pełna wersja programu jest płatna.
  3. Juhas
    27.02.2012 21:18
    Juhas
    Wiesz, jako poważny człowiek który na innym forum ma większy staż i znający regulaminy oraz netykietę nie widzę powodów do takich zachowań Cieszę się że wszystko rozumiesz Co do programu czyszczącego, nie słyszałem o nim, ale myślę że warto będzie go poszukać
  4. ultraviolence
    27.02.2012 21:00
    ultraviolence
    W porządku, rozumiem Nie zawracałabym Ci głowy bez powodu. Wspomniałam o tym z prostej przyczyny: większość osób, piszących podwójne posty w moderowanych tematach, robi to zazwyczaj z niewiedzy (tj. myślą, że "coś nie wyszło", skoro ich wypowiedź nie została dodana). Cieszę się, że w Twoim wypadku jest inaczej

A właśnie, odnośnie kiepskiego działania forum... Próbowałeś może czyścić historię przeglądarki i inne zbędne, tymczasowe pliki internetowe? Polecam CCleanera, dobrze się sprawuje.
  5. Juhas
    27.02.2012 18:43
    Juhas
    Ultraviolence, ja nie piszę post za postem specjalnie. Po prostu forum mi się zacina, posty nie dodają albo dublują. Po co miałbym pisać o tym samym, skoro to nie wnosi nic do rozmowy?
  6. ultraviolence
    03.02.2012 20:42
    ultraviolence
    Tematy w dziale "Nowości z simowego świata" są moderowane, więc nie ma konieczności pisania tych samych postów po kilka razy. Wystarczy po prostu uzbroić się w cierpliwość, pozdrawiam

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:59.