Wróć   TheSims.PL - Forum > Juhas
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Juhas i miłośniczka zwierząt
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 10
  1. miłośniczka zwierząt
    05.08.2012 12:43
    miłośniczka zwierząt
    Ja krowokwiata w the sims 2 nie lubiłam i go nie kupiłam na store do the sims 3. Za to w the sims 3 bardzo lubię opiekunki do dzieci i sprzątaczki. Pamiętam że raz w the sims 3 syn moich simów zakochał się w opiekunce do dziecka i potem byli małżeństwem ale ona chyba była z innym simem w ciąży bo nie było opcji żeby mogła postarać się o dziecko. albo może to był błąd. Raz też w the sims 3 miałam taką wielką rodzinkę która liczyła sobie 7 bądź 8 simów 2 dorosłych i 5 bądź 6 dzieci. ja uwielbiam w the sims 3 duże rodzinki
  2. Juhas
    05.08.2012 12:37
    Juhas
    A ja właśnie na odwrót Ale wielbie jedną rzecz z dwójki którą też sobie kupiłem w trójce, krowokwiat Świetny jest
  3. miłośniczka zwierząt
    05.08.2012 12:30
    miłośniczka zwierząt
    no cóż ja tam w the sims 2 gram od dawna i już o niej wiem wszystko a w the sims 3 nawet połowy jeszcze nie odkryłam.
  4. Juhas
    05.08.2012 12:29
    Juhas
    Na temat dwójki się nie wypowiem, ja zaczynałem od trójki, w 2 grałem raz czy dwa u znajomych A jeśli chodzi o dzieci to ja wolę mieć nastolatków, te niższe mnie denerwują
  5. miłośniczka zwierząt
    05.08.2012 12:27
    miłośniczka zwierząt
    No dzięki za opinie o laptopie którego wybrałam bo chyba jednak go kupię jest w przystępnej cenie. Obecnie gram w the sims 2 ale już pomału zaczyna mnie to denerwować bo w the sims 3 wszystko jest łatwiejsze głównie wychowanie dzieci. a w the sims 2 przy 6 dzieci jestem wykończona i mam dosyć. Naprawdę tęsknię za swoim the sims 3 które mam nadzieję za jakiś czas do mnie wróci.
  6. Juhas
    05.08.2012 12:22
    Juhas
    Laptop całkiem przyzwoity, mój ojciec ma lapka o podobnej pamięci i pojemności i działa dobrze Ja teraz w takiej grze internetowej walczę w loteri o lapka, szanse nikłe, ale można spróbować, gdybym wygrał służyłby chyba tylko do simsów
  7. miłośniczka zwierząt
    05.08.2012 12:15
    miłośniczka zwierząt
    Bardzo ładny ten domek . Ja tam zagram w the sims 3 ale dopiero w grudniu bądź styczniu bo moje the sims 3 ma bratowa ale już do niej napisałam że, jak mój braciszek będzie do mnie jechał któregoś dnia to żeby mi podrzucił . I tak, jeszcze muszę sobie laptopa w grudniu bądź styczniu kupić takiego żeby the sims 3 na nim działało.http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...15-s01pl.bhtml tego laptopa chce kupić ale nie wiem czy to dobry wybór. Bo na moim kompie to na pewno więcej dodatków jak do LW mi nie wejdzie. Bo już przy LW się strasznie tnie . a zamierzam uzupełnić braki w the sims 3 także muszę się zaopatrzyć w coś lepszego. A ten laptop mi się bardzo podoba.
  8. Juhas
    05.08.2012 12:09
    Juhas
    A tak z innej beczki, co o tym sądzisz? http://forum.thesims.pl/showthread.p...98#post1561398
    Prawdopodobnie w tym domku będę grał w Moonlight z pogodą
  9. Juhas
    05.08.2012 12:06
    Juhas
    Nawet nie chcem wojować i tak WP służyło mi od dawna tylko po to żeby mieć kilka ładnych roślin i posągów Ale może przy pogodzie to się zmieni i zacznę z tym walczyć, choć myślę że pomogłaby nawet reinstalka
  10. miłośniczka zwierząt
    05.08.2012 11:54
    miłośniczka zwierząt
    Oj to ci współczuje że nie możesz simami wyjeżdżać na wakacje za granicę ;( . A zgłaszałeś ten błąd w centrum pomocy ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:51.