Wróć   TheSims.PL - Forum > Yuki
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Yuki i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 13
  1. Yuki
    23.01.2012 15:29
    Yuki
    Cudowne są, racja, ale w internecie łatwiej znaleźć i ściągnąć stare rockowe piosenki, niż szukać po japońskich forach torrentów Miyaviego.
    Ale co prawda, to prawda, azjatycka muzyka jest niesamowita. Chociażby przez te wszystkie języki, których nie umiem odczytać. ^ ^
  2. ddo bwayo
    23.01.2012 14:48
    ddo bwayo
    kocham gazety za B2ST nie przepadam, nie porywają mnie ich piosenki D: raczej wole takie szybkie melodyjne w stylu lucifera właśnie. o innej ze mną nie porozmawiasz bo ani nie znam ani nie lubie :c nie wiem, tylko azjatycka muzyka mi się podoba (oczywiście nie cała, ale japońska, koreańska, chińska cudowne są)
  3. Yuki
    23.01.2012 14:20
    Yuki
    Ale ogólnie, to słucham trochę innej muzyki. Nie wiem dlaczego to akurat mi się podoba. ^ ^
  4. Yuki
    23.01.2012 14:20
    Yuki
    Cóż, jak wynika z mojej sygnaturki: jednym z nich jest SHINee. ^ ^
    The GazettE, B2ST, Miyavi - to nie zespół, ale co tam.
    Myślę... coś na pewno się jeszcze znajdzie, ale to raczej czołówka.
  5. ddo bwayo
    23.01.2012 14:06
    ddo bwayo
    ahh, Mev on ma cudowne piosenki, oglądałam jego występ emitowany na żywo w jego urodziny, cuuuudo. on jest napewno jednym z najlepszych gitarzystów w Azji i nikt nie jest w stanie temu zaprzeczyć głos też zresztą ma cudowny :3 Jakie są Twoje ulubione azjatyckie zespoły? ^^
  6. Yuki
    23.01.2012 14:00
    Yuki
    Cóż, de gustibus non est disputandum. Ale skoro juz jesteśmy w temacie skośnookich wykonawców (x}), to największe wrażenie zrobiłna mnie Meev w piosence Selfish love. To, co on tam robi z gitarą jest niesamowite. *.* Ogólnie, to niespecjalnie się nim intresuje, ale ta piosenka jest niesamowita. ^ ^
  7. ddo bwayo
    23.01.2012 13:56
    ddo bwayo
    ja nie mówię, że on jest brzydki czy coś, po prostu nie wpada w moje gusta >D
  8. Yuki
    23.01.2012 13:51
    Yuki
    Cóż, ładnemu we wszystkim ładnie.
    Ale rzeczywiście wtedy miał jeszcze taką iskrę. Teraz też ją ma, ale trochę mniejszą. x}
  9. ddo bwayo
    23.01.2012 13:50
    ddo bwayo
    tańczyć tańczą *****iście, a Taemin podobał mi się tylko za czasów Lucifera co miał te brązowe długie włosy, teraz imo wygląda beznadziejnie D: ale podkreślam, że to tylko moja opinia.
  10. Yuki
    23.01.2012 13:47
    Yuki
    Masz rację, są lepsze zespoły. Ale popatrzeć na nich zawsze miło. Szczególnie na Lee Taemina (o ile tak to się odmienia ). Na dodatek nawet fajnie tańczą. ^_^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:48.