Wróć   TheSims.PL - Forum > Profesor Parker
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Profesor Parker i Nadine
Wiadomości odwiedzających od 1 do 10 z 14
  1. Nadine
    11.03.2011 21:50
    Nadine
    coz,przynajmniej w klasztorze skonczyla, suka :< to juz wolalam stawska, chociaz wasawska tez niczego sobie byla, sympatyczna taka, kokietka i kasztanowe loki
  2. Profesor Parker
    11.03.2011 17:35
    Profesor Parker
    ja na lecka z przyjacielem mowimy tylko szmata albo tępa dzida.
    ochocki tak tak
  3. Nadine
    11.03.2011 14:55
    Nadine
    o geiscie bylo malo, chyba nawet porzadnie nie doczytalam :< ja uwielbiam ochockiego; taki abnegat z wygladu, zyjacy ideami, mrrrrrrrrrrrrr. no rzeckiego szkoda, biedak jeden, mily byl, mily. w ogole ja jestem za usmierceniem leckiej, whrhrhrhhrh
  4. Profesor Parker
    10.03.2011 18:15
    Profesor Parker
    tak, ochocki . geist jest jeszcze fajny, ale no ochocki. ach ochocki. rzeckiego szkoda, taki fajny chlop.
  5. Profesor Parker
    27.09.2010 13:25
    Profesor Parker
    oj nie nie, to lipa. zostane przy odmawianiu sobie wiekszych porcji jadla
  6. Nadine
    21.09.2010 00:23
    Nadine
    wytrzymalam 5dni, schudlam ponad 3kg, nie radze, mialam straszne humory, mialam ochote rzucic sie na ludzi, ktorzy jedli jablka, chleb i inne takie, musialam szukac jogurtow ponizej 3%tluszczu i zeby wegli bylo malo, no i problemy z wyproznaniem sie ;p masakra troche, moja nauczycielka od biologii mowila, ze w sumie jak sie przechodzi na ta diete, to pod opieka lekarza najlepiej i cholernie czesto sie badac. bo trza miec mocne nerki
  7. Profesor Parker
    12.09.2010 21:51
    Profesor Parker
    od ilu jestes na proteinowej?!?!
  8. Profesor Parker
    03.01.2010 13:45
    Profesor Parker
    no byl spuchniety i caly siny, nie moglam stapac, ale niiiiiiiieeeeeee to tylko obicie huwuauweuwehu.

moze tez sobie zlame noge, przystopuje z fajkami bo mnie juz na te atrakcje nie stac... ale to nierealne (to znaczy, przystopowanie, nie zlamanie nogi. chociaz w sumie...)
  9. Nadine
    03.01.2010 12:38
    Nadine
    OMG : O nie krwawil Ci? albo nie spuchł Ci? moje kolano bylo wielkosci arbuza, a moj ojciec wbil na moja impreze na kacu i poprosil wszytskich o SZKLANKE WODY.

hohho, pocieszasz mnie, obyoby, przynajmniej nie musze sie myc, ale mam przerwe z paleniem na conajmniej trzy tygodnie, bo nie jestem sama w stanie stac nawet :<
  10. Profesor Parker
    02.01.2010 21:55
    Profesor Parker
    hahahah ja kiedys na wycieczce zlamalam sobie duzego palca u stopy (8D) i musialam z nim chodzic NA WYCIECZKI. rozumiesz? PRZEZ DWA DNI. bo pani stwierdzila ze jest tylko potluczony XD.

ale wiesz, u mnie jest tak, ze jak sylwester takise to rok lepszy. przynajmniej raz mi sie to sprawdzilo

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:40.