![]() |
tja.... moje ostatnie odkrycie, uwazam za haniebne.... testowałam własnie "na studiach"... Simowie gdy mają najgorzszą popełniają samobójstwo dusząc się.... wygląda to iście kretyńsko...
|
ehh zadna nowosc dla mnie jak mialem skrzynke tworcy gry ktora zaniedlugo bede mial bylo tam satelity prad starosc wszystkie smierci zadna nowossc :wacko:
|
Mroowka Linkinpark 4ever
|
Testowalaś Na Studiach?
Co to znaczylo "Gdy testowalam na studiach"? Czy może byla już premiera, czy jak?
|
Cytat:
|
Jak to spadnięcie satelity!?
No co może nie wiedziała i nie czytała prasy i nie oglądała wielkich transparentów z napisem "premiera"...to nic takiego ja tesh sie nieorientowalam... :O a teraz cosik do tematu:
Jak to spadnięcie satelity!? To możliwe!? Mi nigdy nie spadła...a od czego ona spada???? A za najbardziej haniebną śmierć uwasham...eee...moshe zjedzenie przez rój mushek :) too obrzydliiiwee :sick: :nugged: :nuke: PS:Za chwilę to JA umrę z głooduu...ash mnie mdliii...naprawdęeeee jeeeść! |
z muchami jest naj okropniejsze bleeee :\
|
Cytat:
|
Według mnie najbajdziej haniebno śmierć w TS2 to ta spowodowana przez muchy. Trzeba być strasznym bałaganierzem, żeby za sobą nie posprzątać i potem zostać zabitym przez muchy. Bleh okropne xP .
P.S U mnie simke też kopnął prąd i przeżyła. Była cała czarna, ale najlepsze były jej włosy. Mam nawet zdjęcie ;P . Jakby ktoś chciał zobaczyć to piszcie ;) . |
Przez satelite, ale przy porażeniu prądem też się można nieźle napatrzec :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:04. |