TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10736)

Michalunia 23.07.2005 16:43

U mnie... Jest jak zwykle, rodzą sie umieraja itp. itd... Chyba każdy to zna no nie? :P

Agnes 25.07.2005 21:26

Oczywiscie w ciagu dnia staram sie jak najwiecej spelnic aspiracji sima.
Potem zapełniam paski potrzeb fizologicznych sima.
A na koniec czas na przyjemnosci zapraszam przyjaciół lub jade do parceli publicznych ,

Vera 26.07.2005 00:07

Moi simowie...

... prowadzą życie różne... najczęściej gram jedną rodzinką ma. Jest tam dopiero jedna osoba (miałam na nowo instalowany windows :( ) Patrischia Qeen, sk0ończyła studia i jak na razie wynajmuje pokój u Mortimera (Żeby było realniej ;) ) i dalej bedzie sie działo... a tak jak robie jeszcze innne rodziny to jest jak w normalnym życiu... mąż pracuje, matka w domu albo obydwoje pracują a dziecko się uczy idzie na studia simowie sie starzeją i umierają spełniaja życiowe mażenia zakochują się czasem rozwodzą albo partner umiera... robia imprezy wychowuja dzieci czaesm wydarzają się dziwne historie w ich życiu, ufo duchy itp. kupuja żeczy różne pracują, ich dzieci dorastajuą pierwszew pocałunki chodzenie z chłopkakami (dziewczynami) zrywają z nimi przeżywaja rozstania i ciezkie chwile i radosne... itd itd itd a i wioda rodzinne zycie ( w święta im też robię boże narodzenie :) ) a czasem adoptuja dzieci i bywają na [pogrzebach... po prostu Normalne Życie... (sorry że bez przecinków ale nie myslałam o tym :O :P )

martencja 30.08.2005 10:43

o własnie - morderstwa! czy jeden sim może zabić 2? a jeśli tak to jak???

Kati_Simka 30.08.2005 13:36

Moje imy prowadzą normalne życie. Ich dzieje wyglądają mniej więcej tak:
Narodziny->Nauka chodzenia,mówienia,załatwiania sie->Szkoła podstawowa->Gimnazjum( a w tym: 1 pocałunek, chłopak, 1 randka, rozstanie)->Studia( oczywiście nie wszyscy sie dostają)->Zostanie dorosłym (przeprowadzka, nowi znajmi, nażeczony -a, mąż -żona, dziecko, praca, śmierć kogoś z rodziny)->Emerytura (bawienie wnuków, emerytura, śmierć...)

No prawda, że czasami dzieją sie dziwne żeczy, m.in. utonięcie, porwanie przez UFO....

Ale zazwyczej jest właśnie tak jak przedstawiłam.

nucca 30.08.2005 20:24

Raczej jest to normalnie życie, bez zmartwień. Noo.. Chyba, że urodziło im się dziecko UFO (kodem - przez przypadek :D).

yoolitka 30.08.2005 21:40

Nie nojeśli chodzi o moje simy to ich zycie zazwyczaj przypomina albo sitcom albo brazylijskiego tasiemca.Najbardziej to MODE NA SUKCES :P :D Wszyscy ze sobą romansują!! nie wiem czy ktos ma prace.Raczej nie.Mam kod zeby nastolatka byla bardziej (no wiecie :) ) i szleje :) Nawet już nie pamiętam kto z kim jest wiem tylko że don np.jest z Balbiną biedak ktora sie wyprowadzila z ciązy i już sobie żyje w małżeństwie z lotario .On natomiast hulał już z diną niną kasandrą Angeliką przyjemniaczek liliana itp. (nawet chyba z maryśką) reszty nie pamiętam :wacko:

Adi 30.08.2005 21:42

Ja zawsze robie siebie i jest tak:

Mam kilak dziewczyn jednoczeście(nia kaliente, amelia miastowa, kassandra ćwir, marlena panicz), żenie się z tą która ma pragnienie romansowania(nina), ona zachodzi w ciaze i tyje, ja ją zdradzam a ona mnie, potem rodzi się dziecko (Ivan)którego ona nie chce, ona wariuje i wkrótce, po awanturach, kłutniach, bitwach, kiedy mam z nią kontakty po -50 z obu pasków to bierzemy rozwód i mi zostaje dziecko, w tym czasie dbam o kariere, dzieckiem opiekuje sie opiekunka, kiedy dziecko idzie do skzoly i mam iwcej czasu zaprzyjaznam się z nową kobietą (Jessicą Smith, wynajmującą pokój u przyjemniaków) wkrutce się pobieramu i żyjemy w miłości, rodzi się dziecko(William), w tym czasie starszy syn umawia się na randki, zrywa z dziewczyną i całuje się po raz pierwszy) Gdy Ivan idzie do szkoły ginie w tragedi (ahe ton ogień do kupowania) gdy Jessica jest drugi raz w ciazy, rodzi się Cris który jest o wiele łądniejszy od brata więc smutek po stracie tamtego nie taki wielki. Ivan poszedł na studia, niestety, porwało go UFO i urodził syna(mars), pożucił wiec studia i wróćł do okolicy, wprowadził się do szałasu w lesie i tam wychowywał kosmite i adoptował syna (Viktora), potem poznaje Romana i sie w nim zakochuje, przeprowadza się do wiekszego domku i tam zachodzi w ciaze i bierze slub z Romanem, rodzi syna (Patrica) Ale w tragedii giną jego synowie Victor i Mars (Ach ten niebezpieczny wiek dziekca szkolnego :P), tymczasem mój i Jessici syn wychowuje się na małego DonJuana bo zdaje sobie sprawe ze swojej urody...CDN

Czyli sielanka, nie? :P ;)

Cocco 31.08.2005 08:59

Cytat:

Napisał martencja
o własnie - morderstwa! czy jeden sim może zabić 2? a jeśli tak to jak???

Eee... Na www.thesims2.com są nożyczki. Każ simowi biegać z nożyczkami, to kilka osób pozabija :D

MatiComando 31.08.2005 09:16

Zycie jak w niebie

Cytat:

Napisał Osioł
U mnie raczej żyją życiem normalnym. Czyli praca, jedzenie, wypoczynek, bara-bara :), tak w kółko no czasem coś im się wydarzy ale to chyba czasem.

U mnie simy żyją na kodach z kasą.Jak mają kase kupuje im bajery np. po to żeby aspiracje zapełnić a potem kupuje eliksir życia i zostawiam ich jak najdłużej w okresie dorosłości. ;P Czsem do parku pojadoł ale zazwyczaj robią rewolucje w domu. xP

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:24.