![]() |
Tylko, że najpierw klikałem facetem :P A potem jego córką na jej męża. Ale wiem chyba dlaczego. We wspomnieniach jej ojciec mówi o Sobie w rodzaju żeńskim..może w tym problem..
|
Cytat:
a co do tych bliżniaków to tez miałam chłopca i dziewczynke,ale moje simy nie były tak zadowolone....z blizniakami jest strasznie duzo roboty..... :| |
Mi się rodzili sami chłopcy, aż wkońcu zaczęłam nie zapisywać gry gdy rodzil się chłopiec i za którymś razem była dziewczynka. :D
|
Ech, "babka na faceta", "facet na babkę" a i tak nic Wam nie wychodzi. A jeżeli boicie się, że znowu urodzi się chłopiec/dziewczynka, to zapiszcie grę jak najbliżej czasu porodu, jeżeli urodzi się niechciane dziecko, wyjdźcie z gry nie zapisując jej, wejdźcie jeszcze raz i odczekajcie moment, aż Simka ponownie urodzi. Dzieci w grze są wybierane losowo i od niczego to nie zależy, tak więc w końcu musi urodzić się dziewczynka, lub jak kto woli chłopiec.
|
ej to nieprawda że jak kliknie kobieta na mężczyzne na postaraj sie o dziecko to jest dziewczynka, a jak mężczyzna na kobiete to chłopiec u mnie dziewczyna kliknęla na faceta i dwa razy z rzędu miałam chłopców!!! ;P xP
|
Ja miałam tak: bliźniaki, chłopiec, dziewczynka, chłopiec, chłopiec i jak na razie nie narzekam ;P
|
u mnie sie rodzą samie chłopcy dwa razy miałem bliźniaki raz były chłopiec i dziewczynka a raz chłopiec i chłopiec a dziewcyznki to się może 2 urodziły
|
Czy natura losowo nie robi?
|
Mi sie najczesciej rodza dziewczynki
Ta metoda "kto zaczyna" jest nieskuteczna Zawsze u mnie facet zaczyna i raz rodzi sie chlopiec, a raz dziewczynka. |
U mnie glownie dziewczynki. Nawet raz blizniaczki.
Chlopcow niestety zadko (na 10cioro dzieci tak dwoch). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:49. |