TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Mój sim ... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1194)

Edyśka 14.02.2005 16:44

Cytat:

Napisał Królik
Da się :) Musisz tylko kupić: choinkę, kominek i ciasteczka babci Halinki (czy jakoś tak :P ) Gdy przyjdzie noc zapal kominek (ciasteczka i choinka muszą być w tym samym pokoju co on) Niech twoje simy pójdą spać, wtedy, koło północy, przyjdzie św. Mikołaj, który "zeżre" ciasteczka i położy kilka prezentów pod choinką ;)

Ale w the sims 1 czy the sims 2??? Bo ja też chcę mikołaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Królik 14.02.2005 18:37

Cytat:

Napisał Edyśka
Ale w the sims 1 czy the sims 2??? Bo ja też chcę mikołaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W The Sims 1!!! Przeciesz to temat o jedynce :|

fanka_dory_liisy 15.02.2005 09:51

kie kie, jak ja kiedys kazalam mojemu simowi wejsc po schodach to on stal... i stal... i stal, az w koncu przyjechaly jego dzieci ze szkoly a on wsiadl do autobusu i... juz nigdy nie wrocil i wywalilo go z ekranu rodziny!!! ;(

Nessa 16.02.2005 12:40

przypomniało mi się coś jeszcze...

Przypomniało mi się coś jeszcze śmisznego :P A mianowcie:
Mój sim urządził balangę. Wszyscy tańczyli, a jeden sim (Ewa Papużka) położyła się na kanapie i zasnęła :D . Za chwilę wstała, skorzystała z kibelka, umyła ręce w FONTANNIE :O i znowu połyżyła się na kanapę :wacko: . Wszyscy goście poszli a ona została śpiąca :O

MajkaĆwir 16.02.2005 13:45

Cytat:

Napisał Natrix
Przypomniało mi się coś jeszcze śmisznego :P A mianowcie:
Mój sim urządził balangę. Wszyscy tańczyli, a jeden sim (Ewa Papużka) położyła się na kanapie i zasnęła :D . Za chwilę wstała, skorzystała z kibelka, umyła ręce w FONTANNIE :O i znowu połyżyła się na kanapę :wacko: . Wszyscy goście poszli a ona została śpiąca :O

Mycie rąk jest normalne jeśli nie masz np. zlewu

ppp 24.05.2005 18:14

Cytat:

Napisał MajkaĆwir
Mycie rąk jest normalne jeśli nie masz np. zlewu

Czy lunetę można skądś ściągnąć?

Migan 04.06.2005 20:50

Cytat:

Napisał asiolin
ej ti chyba eni etn dizał i temat ;)

Hehheh umisz pisać????

Migan 04.06.2005 20:55

Cytat:

Napisał Binek
MIAŁEM KIEDYŚ SIMKE i jej męża ogrodziłęm dom basenem i zabiłem męża śmierć wskoczyła do basenu na główke i wyszła i dopiero wtedy wzieła dusze.

Ale to nie możliwe bo śmierc by przeszła po wodzie tak jak duch normalnie bedzie hcodzic po wodzie a nie pływac ,,,,,,,,,,jakos nie umiem w to uwierzyć??? :O

Caesum 07.06.2005 16:04

Przypomniało mi się coś!!!

Kiedyś kiedy grałem w simsy jeden chyba Jan Nowak(Bob) miał na czerwono pasek energii i wtedy położyłem go do łóżka kiedy miał się obudzić on zaczął jakoś latać a w dymku było napisane"MISING ANIMATION!" a nie było niczego co by mu przeszkadzało! :O :P B) :wacko:

Terierek 16.06.2005 16:26

A ja kiedys kupiłam krasnale i je ożywiłam i tych krasnali było 10,i miałam taka misę do nektaru to one sie upiły i nie chciały przepuscić mojej simki
Aha i kiedys zatrudniłam sprzataczkę i miałam basen w domu z taka wytsepka na której były smieci i ta sprzataczka pływała z tymi smieciami.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18.