![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
kie kie, jak ja kiedys kazalam mojemu simowi wejsc po schodach to on stal... i stal... i stal, az w koncu przyjechaly jego dzieci ze szkoly a on wsiadl do autobusu i... juz nigdy nie wrocil i wywalilo go z ekranu rodziny!!! ;(
|
przypomniało mi się coś jeszcze...
Przypomniało mi się coś jeszcze śmisznego :P A mianowcie:
Mój sim urządził balangę. Wszyscy tańczyli, a jeden sim (Ewa Papużka) położyła się na kanapie i zasnęła :D . Za chwilę wstała, skorzystała z kibelka, umyła ręce w FONTANNIE :O i znowu połyżyła się na kanapę :wacko: . Wszyscy goście poszli a ona została śpiąca :O |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przypomniało mi się coś!!!
Kiedyś kiedy grałem w simsy jeden chyba Jan Nowak(Bob) miał na czerwono pasek energii i wtedy położyłem go do łóżka kiedy miał się obudzić on zaczął jakoś latać a w dymku było napisane"MISING ANIMATION!" a nie było niczego co by mu przeszkadzało! :O :P B) :wacko:
|
A ja kiedys kupiłam krasnale i je ożywiłam i tych krasnali było 10,i miałam taka misę do nektaru to one sie upiły i nie chciały przepuscić mojej simki
Aha i kiedys zatrudniłam sprzataczkę i miałam basen w domu z taka wytsepka na której były smieci i ta sprzataczka pływała z tymi smieciami. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18. |