TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czego nie lubicie robić w TS2?????? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13349)

Miau 29.07.2007 09:30

Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????

Zdecydowanie nie lubię budować domów. Zbudowanie jednego zajmuje mi 3 godziny, a i tak nie wychodzą najlepiej.
Opiekować się niemowlętami i małymi dziećmi, są obrzydliwe, a poza tym nie dadzą simowi ani chwili spokoju, bo stale wrzeszczą.
Zdobywanie przyjaciół do awansu nie jest aż takie złe... - Kiedy jakiś sim przechodzi chodnikiem, to ty go witasz, później od razu żegnasz, chwytasz za telefon i jazda. Po kilku godzinach masz przyjaciela, ale utrzymanie przyjaźni to już syzyfowa praca, bo jak jedną przyjaźń uratujesz, to druga się łamie itd.
Ponad to nie lubię:
-Klientów którzy przychodzą do mojego sklepu tylko po to, by odebrać mu gwiazdki,
-Drzew i warzyw, które wymagają ciągłej rozmowy, bo inaczej stają się chorobliwe,
-Ogrodników, którzy tylko pelęgnują rośliny, a nie pryszczą ich, ani z nimi nie rozmawiają.
-Psów szczekających do drzwi.
-Studentów z akademika przeszkadzających mojemu simowi w nauce.
-I wiele, wiele różnych rzeczy.

Krymcia 04.08.2007 10:32

Nienawidze wprost opiekować się małymi dziećmi oraz gdy moi simowie mają tak zły humor że moich poleceń nie chcą wykonywać. A tak ogólnie to reszte chyba lubie :P

Nissincë 04.08.2007 11:01

Jeśli chodzi o mnie, to nie przepadam za zdobywaniem przyjaciół. Pochłania to dużo czasu (nie tylko simowego). Uważam to za po prostu beznadziejne. Sim wisi na telefonie (ja razem z nim), spotyka się z innymi, urządza przyjęcia, tylko po to, aby zdobyć przyjaciela rodziny i stracić go w momencie śmierci naszego podwładnego. A potem syn czy córka muszą biegać za jakimś ludkiem i z nim rozmawiać tylko po to, aby nabić ten magiczny licznik przyjaciół.
Nie lubię również kiedy dzieci przerywają zajęcie, aby powitać (i tak już zmęczonych) rodziców. Jakby mało było z nimi problemów...

Kasiunia14lat 04.08.2007 11:38

A ja nienawidzę wynosić śmieci i płacić rachunków. I wkurza mnie jeszcze to, że gdy sim np. miał mieć na drugi dzień dwa dni wolnego, to dostaje awans i te dni znowu się zmieniają... i nie nawidzę czyścić kibelków, jak simka w ciąży wymiotuje...
Pozdrawiam
Kasia

PS. Domki uwielbiam urządzać :) Gorzej z ogrodem :P

adka 04.08.2007 17:40

szczególnie nie lubie czyszczenia kibli i dbania o wystrój nie rozumiem po co komu wystrój choć czasem lubie domek pomeblować
:D

FrAiSe^^ 09.08.2007 15:39

Ja nie lubie robic przyjaciol xD

Teraz moj Sim jest pracownikiem uczelni wyzszej i potrzeba mu 10 przyjaciol, ale z zona histeryczka i trojka niemowlakow ciezko jest utrzymac kontakty z innymi :/

elianka 09.08.2007 18:24

ja też nienawidzę robć przyjaciół, to głupie :( zwłaszcza, że w prawdziwym życiu kariera zazwodowa bardzo rzadko idzie w parze z życiem towarzyskim :/

..::lOvE::.. 20.08.2007 08:18

Zdecydowanie:
BUDOWAC I URZADZAC DOMKOW!
ODRABIAC LEKCJI
JEZDZIC DO SZKOLY
ZDOBYWAC PRZYJACIOL DO PRACY
ZE NAJPIERW JEST NIEMOWLAK A POTEM DZIDZIUS

kajacool 28.08.2007 19:13

ja nie lubie wynosic smeci i odrabiac lekcji

miserable mistake 29.08.2007 15:20

a ja chodzic do kibla, sim tak dlugo tam siedzi :( i potem nie zdaze pojechac do pracy

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:51.