![]() |
Ja daję sztukę,aktorstwo i literaturę :) Chyba ze jakieś konkretne pragnienie ma sim :)
|
U mnie to zazwyczaj różnie, raz to raz to. Najczęściej jednak wybieram matematykę, biologię i aktorstwo.
|
Ja właśnie dziś przeprowadziłam dwójkę moich simów przez Aktorstwo i Historię. Poza tym przeszłam przez: Literaturę, Matematykę oraz Psychologię, Biologię.
|
Ja zawsze wybieram psychologię lub filozofię,bo tym się interesuję.Po prostu chciałam żeby moje simy były takie,jak ja :].Moja simka na wydziale psychologii jest narazie na 3 roku.Niestety moje lenistwo doprowadziło do tego,że to będzie pierwsza simka którą doprowadzę do końca studii.
|
Ja wybieram przewaznie Biologie :) Jak jest sie Badaczem nauk przyrodniczych to za doba prace dostaje sie Krowo-kwiata swietny jest :)
|
Ja chciałabym wybierać jakieś artystyczne dziedziny,ale moi głupi simowie zawsze mają aspiracje typu "fizyka" :/ albo (o zgrozo) "matematyka" O_o
|
Najczęściej wybieram matematykę, albo aktorstwo. Ale prowadziłam moje simy już chyba przez wszystkie dziedziny. Tylko trzeba wybrać przed drugim rokiem, bo na drugim roku sim ma pragnienie kerunku a na pierwszym jeszcze nie :)
|
Cytat:
|
Fizyka najlepsza!
Ja najbardziej lubię fizykę. Przeprowadzam przez ten kierunek moją ulubioną simkę. Na drugim miejscu psychologia. Mój brat uwielbia ekonomię.
|
Odp: Studia-Który wydział najlepszy?
Hmm... aż wstyd się przyznać ale NS mam dopiero od dwóch dni (tylko bez zbędnych komentarzy xD). Jedna z moich Simek studiowała aktorstwo, a druga sztukę. Moim zdaniem sztuka był mniej wymagająca :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:40. |