TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dom czy Akademik? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15446)

tygrysek95 23.06.2005 10:58

Akademik nan naj...

No PEWNIE ZE AKADEMIK!!!!!!! :D W domu gorze robi sie imprezy ;): nikt nie lata na golasa :) NIe ma czyrliderek krolikow ani krow :| W domu jest nudno w kit. Po a tym kto napisze za ciebie prace semestralna????? Lepsze od akademika jest tylko tajne stowarzyszenie a tam nie da sie mieszkac chyba ze dobudujesz lozko:P

Macio 28.06.2005 16:56

Akademik ŻĄdzi!!!!!

Cytat:

Napisał Trish
ja tam wole domek

A była mowa o tym żeby nie pisać w 2 słowach i powiedzieć dlaczego. Ja powiem tak. Ja lubię mieszkać w akademiku. Są plusy i minusy mieszkania tu i tu . Np kiedy wlanczam super tempo gra sie zacina bo komp musi sterowac tyloma osobami. W domku tak ne jest
Poza tym w akademiku wiecej sie dzieje. Zycie w akademiku jest po prostu cudowne. Lecz nie mozna dobudowywac jakis pomieszczen lub cos. I ja mam sciagniete z internetu dodatek z nagrodami aspiracje\i i pracy a co trzeba bylo wypakowac do kolekcji. No i w akademiku nie moge bo kolekcje sa zablokowane.

Tak czy inaczej ja lubie mieszkac w MAŁYM tu podkreślam akademiku. :)

Anex:) 16.08.2005 17:34

Ja wole akademik-ciekawiej jest. a w domu prawie tak jak ts2
===============================================
KOCHAM SIMSY 2 !!!!

natee123 19.08.2005 16:39

Dom The Best

W domku lepiej! A poza tym Simowie znają wszystkich studentów, wystarczy tylko zadzwonić do UCZELNI i wybrać KATALOG UCZELNI i wtedy aby zaprosić nienzjomego najlepiej jest zadzwonić i pogadać, potem zaprosić. mozna kilka razy :-) :*

natee123 19.08.2005 16:39

nieprawda!

Cytat:

Napisał tygrysek95
No PEWNIE ZE AKADEMIK!!!!!!! :D W domu gorze robi sie imprezy ;): nikt nie lata na golasa :) NIe ma czyrliderek krolikow ani krow :| W domu jest nudno w kit. Po a tym kto napisze za ciebie prace semestralna????? Lepsze od akademika jest tylko tajne stowarzyszenie a tam nie da sie mieszkac chyba ze dobudujesz lozko:P

W DOMU TEŻ SĄ GOLASY!! Chyba ze gracie 5 minut w simsy z czego 4 i pol minuty a pauzie :/

Bazuka Rozi 19.08.2005 18:02

Oj...Domek lub Akademik ;).
Domek , dla studentów laczej spokojnych , studiujących przedmioty ścisłe. Akademik dla studentów bardziej rozrywkowych , liczących na flirty itp... Ale i tak akademik z większością :)

Kissiel 21.08.2005 18:35

Raczej wolę akademiki, bo dom to dom, mam go na codzień, a jak jest więcej simów to mogą się różne rzeczy wydarzyć. Zresztą co tu dużo mówić akademik ma specyfizny klimat itam zazwyczaj kieruje swoich simów (no chyba, że są to takie simy, które potrzebują wyciszenia i spokoju, tyo co innego B))

Buziaki

Nisinën 22.08.2005 17:20

Hmm...jak narazie moi simowie mieszkają w akademiku, w domu jeszcze nie próbowałam. Akademik - fajne miejsce, można poznać nowych Simów, może nawet zakochać się itd... a dom - spokojniej i wkońcu jest sie na swoim (co prawda tylko na czas nauki, ale zawsze coś :P )

IZuL 22.08.2005 17:46

Hej wszystkim. To mój pierwszy post tutaj :O Więc WITAM B)
A głosowałam na dom, bo w akadamiku nigdy nie ma dla ciebie miejsca.
To było moje zdanie.

Joniss 26.08.2005 11:55

Zdecydowanie akademik- tyle Simów dookoła- na codzień. W dodatku mimo, że z nimi mieszkam nie muszę nimi sterować- to jest fajne! :D:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:10.