![]() |
haha! a ja własnie przed chwilą wychodowałam sobie FIOLETOWEGO SMOKA... jeszcze takiego nie miałam więc sie nie dziwić że tak przeżywam (jak mrówka okres ;) )
jesli ktoś chce "przepis" na fioletowego smoka to od razu jak wróciłam z abrakadabrowa to go : obróciłam, kołyskę, kołyskę, kołyskę... ... kołyskę (chyba z 15 razy...) a potem puściłam mu muzyke... patrze, pięć minut minęło a tu mi sie okienko pojawia a tam... fioletowy smok! :) PS. Jeśli nie zadziała to proszę nie bić :) |
a ja sie przeprowadziłam do Abrakadabrowa i smoczków już nie mama ale sobie kupiłam 2 i są czerwone ale nie lubią gdy sie je łaskocze :( :(
|
Czerwone to w ogole sa jakies niegrzeczne ;P.
Jak juz mowilam mnie sie trafil zolty i trzymam go w jego ,,prywatnym ogrodku" :D Jest grzeczniusi i je zolte tulipany! :) A fotke dam w ten piatek albo sobote hmm zobaczymy ;p |
Jak komukolwiek urośnie smoczek to niech da screena :D
A tak apropos to czemu ja jeszcze nie miałam zielonego smoka? I jak się taki zielony nazywa? Miałam już czerwonego (Płomyk)-wszyściusieńko umie spalić...miałam też zółtego(Pirity-chyba) i fioletowego (Pochodnia)-i oba były spokojne :D I wszystkie najbardziej lubią też żonkile, chociaż z tymi pomarańczowymi o których pisała Justa to jeszcze nie próbowałam. |
Droga nat12 zanim znowu zechcesz wykręcić nam taki numer zastanów się! Z przykrością stwierdzam,że smoki w grze The Sims nie dorastają powiem więcej mam podejrzenia,że nat12 nie ma wogóle dodatku Sims Abrakadabra!!! Nie cierpię mieć racji :angry:
|
A mój smok raz był czerwony i spalił wszystko :( na początku spalił lodówę potem całą kuchnie, całą łazienkę, sypialnię, ogród a na końcu spalił LUDZI!!!!I już nic nie zostało po domku....(chlip)!
|
mi tesh nie urosl... nat12 chyba cos pokrecilas... blagam, operujmy na tym forum faktami, no bo co za zabawa czytac wymyslane rzeczy ja tez moge powiedziec ze np. odkrylam czar na drugie pietro musisz tylko 50 dni poczekac od odkycia ostatniego czaru... uwierzycie? ;P --- nie lubie byc taka brutalna :(((
|
Naprawde nie rośnie??? :o Buuu :(:( To po co ja durna czekałam aż urośnie... <_< <_< Ej... Nat12 właź mi na ten temat i powiedz czy mówiłaś prawde czy nas okłamałaś!! Przecież tak nie ładnie :angry: Tylko czas marnowałam z tym smokiem czekając aż będzie duży...:angry: :angry:
|
w części was oszukałam a w części nie traz dopiero to sobie uświadomiłam -
kiedyś z niewiem jakiej strony ściągnełam taki trik który sprawa że psy rosną ale z pasmi nic się nie działo więc się zezłościłam ale top pozostawiłam . ale gdy kupiłam abrakadabre wszystko się odmieniłao i okazało się że trik jednak działa ale po 30 dniach wtedy nie kupowałam już psów a smoki i kiedyś mi on urusł. i takt to było. ale ja myślałam że tak to jest więc to tu napisałam. dopiero dzisiaj po ponownej instalacij załuważyłam to bo kiedy mój ojczym ,,naprawiał' kompa p0rzez przypadek odinstalował mi simsy. ja patrze a ich niema więc simy zainstalowałam i chciałam przesłać wam jakoś (niewiem jak mam te screny przeniesć z tamtego kompa na ten ale trudno może coś wykombinuje) a tu patrze i smok nadal jest mały wiec próbowałam przeprosić i sie wytłumaczyć ale mój ojczym wygonił mnie na cały dzień do szkoły i na korki więc dopiero teraz mam chwile wytchnienia jeszcze raz strasznie was przepraszam :( :( :( :( |
Ale z ciebie hamica(przepraszma za te wyrazenia) ale narobiłas wszstkim nadizje.jak wiez ze sciagnelas taki trick moglas powiedzieca nie wiez nieluvie takich osbo
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:15. |