TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Rilla 18.03.2005 14:11

Cytat:

Napisał Karuś
A czy żeby mieć dostęp do tych wszystkich rzeczy to trzeba mieszkać razem z członkami tajnego stowarzyszenia? Jeśli tak, to jak tam się dostać? Bo ja może niepotrzebnie wróciłam simką do akademika....

Tak. Trzeba mieszkać w tajnym bractwie.
Wiec robisz tak jak poprzednio. Zaprzyjaźniasz sie z trzema członkami. Potem czekasz do 23. Następnie jeden z członków porywa nas do limuzyny i wiezie do siedziby ;]

Toxic 18.03.2005 14:55

Cytat:

Napisał Rilla
W tajnym bractwie możesz znaleźć pełno nowych rzeczy m.in.połączenie rośliny z krową (która gdy jest głodna może zjeść sima), aparat fotograficzny (mozesz sprzedawac zdjęcia), aparat do nauki kłamania (poprawia zdolność logicznego myślenia), możliwość włamania sie do systemu ocen i poprawienia ich oraz mozliwość zadzownienie do Mrocznego Kosiarza (może wskrzesić bliskich). Znajdziesz tam również maszynę do robienia pieniędzy, ale możesz jaz znaleźć także w nagrodach aspiracji.
Jeśli nie o to ci chodziło to powiedz xp

Każdą z tych rzeczy które wymieniłaś można mieć mieszkając w zwykłym mieście

Rilla 18.03.2005 15:11

Cytat:

Napisał _Toxic_
Każdą z tych rzeczy które wymieniłaś można mieć mieszkając w zwykłym mieście

Gadasz? No wiesz... nie mam jeszcze gry ale wnioskując z gazety myślałam, ze to jest tylko dostępne w tajnym bractwie.

Calthaniel 18.03.2005 15:41

ta krowo-roslina, aparat fotograficzny, domowy zestaw chirurgii plastycznej itd. mozna dostac za dobre wyniki w pracy... ;)

Toxic 18.03.2005 15:44

Cytat:

Napisał Rilla
Gadasz? No wiesz... nie mam jeszcze gry ale wnioskując z gazety myślałam, ze to jest tylko dostępne w tajnym bractwie.

nie masz TS2NS ale the sims 2 chyba masz a wykrywacz kłamstw to przedmiot z podstawowej wersji gry , też nagroda zawodowa

Ka 18.03.2005 16:08

Cytat:

Napisał Karuś
A czy żeby mieć dostęp do tych wszystkich rzeczy to trzeba mieszkać razem z członkami tajnego stowarzyszenia? Jeśli tak, to jak tam się dostać? Bo ja może niepotrzebnie wróciłam simką do akademika....

Jeśli chcesz tam wrócić, to wystarczy złapać za telefon wybrać Transport i 'Jedź do Tajnego Bractwa' (albo coś podobnego, nie wiem bo gram w angielskiej wersji).

Karuś 18.03.2005 17:13

Chciałam sobie wgrać kilka dodatków (ubranek itp.) ale nie mam katalogu Downloads! Gdzie on teraz się znajduje po wgraniu NS? Nie mogę go znaleźć... :(

Rilla 18.03.2005 17:19

Cytat:

Napisał _Toxic_
nie masz TS2NS ale the sims 2 chyba masz a wykrywacz kłamstw to przedmiot z podstawowej wersji gry , też nagroda zawodowa

No tak. Ale nie zauważyłam np. pół rośliny-pół krowy.
A pozatym tam wszystko jest pod nosem i nie trzeba zdobywać xp

Eveline 18.03.2005 17:21

Cytat:

Napisał Karuś
Chciałam sobie wgrać kilka dodatków (ubranek itp.) ale nie mam katalogu Downloads! Gdzie on teraz się znajduje po wgraniu NS? Nie mogę go znaleźć... :(

Spróbuj uruchomić Body Shop (ten przy TSNs). Folder powinien się pojawić :)

Karuś 18.03.2005 17:32

Ale ja nie mam Body shopa z NS. Mam tylko tego z TS2. Nowego nie mam. Proszę o jakieś szczegóły, bo jestem niekumata.... ;(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:18.