![]() |
Przylazł do domu i zaczął latać i robić zdjęcia mojemu psu, który akurat sikał pod krzakiem... <_<
|
Cytat:
|
mnie ten fan denerwuje mam go poprostu dośc :>
|
Cytat:
|
A ja gdzieś czytałam że kiedy się zatrudni kamerdynera, to wtedy jak ten fanatyk przyjdzie to kamerdyner go pogoni czy to prawda?
|
Cytat:
|
Wnerwia mnie to że on nawet pojedzie za mną na wakacje!!!I przyszedł jak mój sim sie kompał!!!On jets szurnięty!!!!
|
A ja wiem jak sie go pozbyć:D:D:D Na tej stronie http://members.lycos.co.uk/shaklin/home.htm w tej kategorii ::.Spezial.:: na 2 jest takie coś o takiej nazwie Neue Interaktionen für die STARS und FAN i ajk to się ściągnie to można się przytulać z fanem ,ale również można go zniknąć :P Bo czasem opcja ta w simsach nie jest skuteczna,a ta przynajmniej znika go na dłuższy czas.Jak się ściągnmie tą opcję to bedzie można tez z gwiazdami rozmawiać normalnie.BO zazwyczaj jak rozmawiamy z jakąś sławną osobą na początku to nie ma opcji typu ptzytul po przyjacielsku a tu jest :)
|
Z jakiejs stronki bylo rownierz...Cos takiego..Jak sa lowcy kalunow...To tez sa lowcy fanatyczych wielbicieli..Tacy sami na czarno ubrani i z tym swoim urzadzeniem tylko ze lapia fanatycznych wielicili ale nie apmietam stronki..
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:36. |