![]() |
mam :)
no więc w końcu mam sims 2 nocne zycie i się cieszę, moje pierwsze wrażenia?? a tak, no to ogólnie spox troche mało nowych fryzur, mebli też sie spodziewałem więcej, ale w porównaniu do sims 2 na studiach to o wiele lepszy dodatek, fajnie, że są samochody :D poprostu dodatek ogólnie mi się podoba :)
|
no moze byc
The sims nocne życie mam od tej niedzieli, na samym poczatku strasznie podobala mi sie ta gra a teraz tak srednio wydaje mi sie ze troche za szybko nudzi sie ta gra, ale ogolnie jest spoks ;P
|
No cóż, ogólnie po wlączeniu napaliłem się na wszystko, szczególnie na samochody! :D To chyba najlepszy element dodatku, masa nowych interakcji... Podoba mi się, coprawda mebli, fryzuri i ciuchów niewiele, ale ogólnie - BARDZO FAJNY DODATEK. Zdecydowanie lepszy niż "Na studiach". ;)
|
Ponoć mżna się tentegować w samochodzie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Super gra. Jak mam teraz wszystkie dodatki to gra się świetnie. :D
|
ja tez sadze ze NŻ jest świetne :):):) tylko ze nieduzo trzeba sie namczyc zeby zdobyc czyjas milosc... troche szkoda :P
|
Jak dostałam TS2:NŻ to rzuciłam się aż do kompa żeby tylko wypróbować :) . I nie zawiodłam się.
A co do tego, że łatwo zdobyć czyjąś miłość, to jest jak dla mnie fajne :P |
bardzo fajne jest NŻ... ;] po paru tygodniach mi się nudzi, ale i tak siadam do gry :) uwielbiam tworzyć simki, ktore najczęściej mają bardzo duzo facetów, to moja ulubiona zabawa, heeheh ;]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:47. |