TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

Kissiel 17.09.2005 20:59

Cytat:

Napisał berata
Na pewno przestanie. :yes: Ja miałam właśnie 256, dokupiłam 512, mam teraz 768 i w porównaniu do tego, co było wcześniej jest o wieele lepiej (podobnie jak Ty mam wiele dodatków). A procesor mam 1,81 GHz

Ufff....mam nadzieję, że i u mnie podziała :)

A tak mam jeszcze pytanko, o co chodzi z tą chemią? No bo wczoraj grała chwile próbną rodzinką, a dziś budowałam NAJT KLAB, jak na nocne życie przystało i dlatego nie wiem... :/

Bubcia 17.09.2005 20:59

"Edit: Bubcia, można, tylko trzeba w ustawieniach zmienić... czyli w tych takich... srubkach...no wiesz, jest aparat, jest monitor, jest dzwięki i tam są tez takie pseudo srubki"

No... Czyli co? XD Mam w grafike wejść? :O Niech ktoś mnie pokieruje! ;D
(btw. a czy nie będzie gra przez to wolniej działała?)

Amarae 17.09.2005 21:00

Kurczę, a na 512 chodzi? Bo jak nie, to będe musiała sobie dokupić -_-

Pawlq 17.09.2005 21:02

Cytat:

Napisał Pawlo
Ja mam pytanie:
Czy jak sie rodzi się sim to tez ma losowo wybieraną chcemię czy można ustawiać tak ja aspiracje nastolatkowi?

Zna ktoś odpowiedz?

Kissiel 17.09.2005 21:05

Cytat:

Napisał Bubcia
"Edit: Bubcia, można, tylko trzeba w ustawieniach zmienić... czyli w tych takich... srubkach...no wiesz, jest aparat, jest monitor, jest dzwięki i tam są tez takie pseudo srubki"

No... Czyli co? XD Mam w grafike wejść? :O Niech ktoś mnie pokieruje! ;D
(btw. a czy nie będzie gra przez to wolniej działała?)

Chodzi o to, że tam gdzie masz tryby (kupowania, rodziny, budowani...) są te takie trzy kropczeki... no i tam w prawej części jest obrazek monitora ( i tam jest opcja grafiki) itp. i jest takie coś (to chyba jest ostatnie) no i to tez jest JAKAŚ opcja i tam zmieniasz... no nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :wacko: ale sprawdz wszystkie, to dojdziesz do celu :P

Amae: Ja mam 256 i jakoś żyję :D
Pawlo: ja nawet nie wiem o co chodzi z tą całą chemią xP
Bubcia: dzięki za odpowiedz ;) ale dręczy mnie jeszcze jedno pytanie, które nie daje mi spać po nocach (;P) po co ona jest :O

Bubcia 17.09.2005 21:05

Jest taka mikstura w ekwipunku przy Simie: 'Nowy Ty'. Sim to może wypić i zmienia się chemie. ;P

Pawlq 17.09.2005 21:09

Cytat:

Napisał Bubcia
Jest taka mikstura w ekwipunku przy Simie: 'Nowy Ty'. Sim to może wypić i zmienia się chemie. ;P

ale sim któóry sie rodzi odrazu ma? i w jakim wieku może zażyć i czy można tą miksturę kupić?

Amarae 17.09.2005 21:09

Cytat:

Amae: Ja mam 256 i jakoś żyję
no cóż.. najwyżej jak mi będą wolno chodziły to dokupię : P

Cytat:

Sim to może wypić i zmienia się chemie
sorry, nie zrozumiałam.. co zamienia sie w chemie?

Bubcia 17.09.2005 21:13

Nie 'zmienia się w chemie' tylko 'Zmienia się chemie', czyli można zmienić chemie ;]
Co cię kręci/co odrzuca ;]

EDIT: A w jakim wielku można zarzyć tę miksturę to nie wiem, chyba w wieku nastolatka, a jak się mylę, to proszę mnie poprawić ;)

Po co jest chemia? ;o Dzięki niej nasz Sim może umówić się na randę ze swoim ideałem. Jeśli kręcą nas blond włosy, Swatka wyczaruje nam blondwłosą damę ;)

Jeśli odrzucają nas farbowane włosy, to nasz Sim nie będzie miał dobrej chemii z tym Simem, tzn. są takie błyskawice- przekreślona to zła chemia, jedna błyskawica słaba chemia, dwie błyskawice średnia chemia, trzy byłskawice bardzo dobra chemia (?)

Kissiel 17.09.2005 21:16

No a so oznacze 1,2,3 lub ten taki przekreslony piorunek... no bo cos tam własnie z ta chemią jest i niezbyt wiem o co chodzi...

Aha, dzięki :*

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:27.