![]() |
Według mnie najtrudniej sie zdobywa pięć gwiazdek... Ale i tak to jest bardzo proste... U mnie wszyscy (prawie) są gwiazdami... I nie mieszczą się w rankingu w tej gazecie...
|
Bardzo duży wybór w tej sondzie ;). Nie wiem co wybrać. mi najtrudniej przejść do etapu ze sceną do teledysków.
|
Sam początek ...
Sam początek jest najtrudniejszy .... :|
|
Koniec ...
Pod koniec ... czyli gdy sie robi juz super gwiazdą trudno jest zdobywać punkty :|
Ale jak sie wyczaji o co chodzi to jest spoko :) |
Pamiętajcie o kodach ;)
No wiecie. JAk by coś sie wam nie udawało to zawsze są kody ... no nie ? :D :D
|
Sana...przesadzasz z tymi postami pod postami...ok.jesteś nowa ale cię to nie usprawiedliwia...EDYTUJ...polecam na przyszłość...
Według mnie najłatwiejszy jest początek.Gorzej jest mi zdobyć 4 i 5 gwiazdek.Nigdy nie mogę trafić w ich gusta ;).Ale są na to też inne sposoby...bez kodowe... |
Cytat:
Co do tematu- gwiazdki nie jest trudno zdobyć o ile się ma dobre znajomości :P Tak jak w życiu. Szkoda, że dowiedziałem się o tym dopiero jak miałem 4 gwiazdki :/ |
teledyski
Mi sie najgorzej przechodzi nagrywanie teledyskow :P Nie uda mi sie pare razy to potem sim jest zmeczony i nie chce nagrywac :\
|
Cytat:
:O No ja też z teledyskami miałąm problem,zwłaszcza kiedy po kilku próbach sim spadał na niższy poziom gwiazdorstwa. B) No i jeszcze krecenie sceny walki bądź śmierci.Prawie nigdy nie było w pobliżu drugiego aktora i nie mogłam zagrać :1smutny: |
Mi zawsze problem sprawiała ta babka z zestawem do pozowania ale w końcu odkryłam na nią sposób :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:04. |