![]() |
Cytat:
mam InSimEnatora i Pani Zadecka jest i robot a robot u mnie nie dziala a Pani Zadecka tak a mam tylko THE SIMS 2 ZWIERZAKI i CZTERY PORY ROKU |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Why?! |
Zozolinka, nie masz robota, bo moze nie masz zainstalowanego Własnego Biznesu. Roboty dochodzą razem z tym dodatkiem.
|
Jak pojechałam simem do parku centralnego już nie pamiętam którego xD, tyle, że jest tam pianino. No i on sobie zaczyna grać, kończy, i podchodzi ta Zadecka i go karci ;p. dobrze, że nie wali torebką^^.
Ale ja nie chcę jej usuwać, uważam ją za zabawną postać, dla mnie jest świetnym 'dodatkiem' do gry^^. Nawet jeśli mi randkę popsuje ;p. |
Hmm... ja tam nic do niej nie mam ; D I tak prawie nie jeżdże na parcele publiczne ;] |
Odp: Wredna, besztająca baba:/:/
ej a po co są te opje żeby jej dokuczać, jak jej sie nie da dokuczać??? i czy się wogule da??
|
ta staruszka nazywa sie Pani Zadecka(dziwnie,co??)
|
Może jak się ja skarci to przestanie karcic innych ja ją otatnio spotkałam ale mnie nic nie zrobiła
|
No tak, tyle że jej skarcić się nie da! bo zanim coś zdąże kliknąć to ona do mnie podleci i mnie wali tą głupią torbą!!! :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:40. |