![]() |
Toxic chyba twoje Fs będzie najlepsze po BR.
Co tam mówić nigdy nie zmieniłam zdania na temat każdego ocinka. S-U-P-E-R-SUPER! |
Cytat:
Isi na 16 :P odcinek Ogólnie super, bardzo mnie wciągneło i nie mogę się już doczekać 16 odcinka. To fs jest bardzo fajne :) . |
Cytat:
Zaraz poprawię. :) |
Nevins?
Czy ten Marco Nevins (lekarz) ma coś wspólnego z Joem Nevinsem, drugim zabitym?
|
Cytat:
|
Tak to ja! Cichy oglądacz^^a właściwie to oglądaczka:P
Na 17 obrazku chyba zauważyłam błąd: "Rozumie", a nie powinno być "rozumiem"? A tak ogólnie to super! Najbardziej podobał mi się nowy imaż Iwonki. Wiem, że nie mam za grosz gustu, ani czegoś w tym stylu^^ A! Laboratorium- cudeńko! Wiem, że jest normalne, zrobione z normalnych rzeczy z maxisa, ale podoba mi się:P:) W każdym razie sama bym tego nie zrobiła:P |
Nareszcie przeczytałam to FS... I muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem :)
Bardzo mi się spodobało! Akcja z vampirami... mmm! ;-) Kocham vampirki ;-> Zauważyłam chyba jedną literówke... ogólnie fajnie napisane, choć szczerze mówiąc, czasem wkurzają mnie myśli tej Iwonki... nie wiem czemu ;-p Zdjęcia są śliczne! To laboratorium oraz pomysł z kodami na kuli troche mi przypomina akcje w "Tomb Raiderze: Angel Of Darkness" ;-P Od razu postawiłam "odlotowy". Nie ma co :-) Jedno z najlepszych FS na tym forum! Serdecznie pozdrawiam i również czekam na 16 odcinek :-) ..::CaRmEn::.. |
Mmmmm... Na razie najlepszy odcinek. Fajne zdjęcia, fajne texty, a fabuła też niczego sobie. Czekam na kolejny.
|
:) nie wiem czy tu się już wypowiadałam... to fs jest świetne... chyba moze byc nastepca br;) bardzo mi sie podoba:) pozdrawaiam i zycze, aby to fs dlaej sie takl rozwijalo, Michalunia:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:21. |