![]() |
a ktorych czescie nie masz, anez?? ja chetnie pozyczam simsy znajomym! :D ale tak to raczej ciezko, nie?? :lol:
|
Chyba będziemy mieli wszystkie częsci! :D I uda mi się załatwić gwiazde! Jakoś ją utargowałam! :rolleyes:
|
Simfanko, dziękuję bardzo za dobra chęci!!! jeśli kumpela szajki nie wypali bardzo chętnie skorzystam z twojej propozycji ;) jeli nie mieszkasz na drugim końcu kraju... ale to i tak pewnie nie byłoby możliwe.... eee dzięki!!!
a swoją drogą szajka jat ty ją utargowałaś? już chciałam przekupywać ją moją płytą z pościąganymi objektami :D |
Heh powiedzialam ze jak mi jej nie pożyczy to już więcej jej na spr. nie pomoge! :D i udało się!
|
niezły szantaz moja krew!! :D z taką groźbą to na pewno przyniesie :D
|
no coz, tez mozesz to zastosowac! :D lekka perswazja... :lol: na pewno ci sie uda cos wykombinowac! :)
|
Heh, ja mam wszystkie części ale piraty :lol: Jak chcę jakaś grę to zawszę idę do brata, daję mu zł nas pustą płytkę a on porzycza od kumpla i mi przegrywa...fajnie :rolleyes:
|
Ja tez mam tylko piraty :D
|
TAK TAK!!! CHWAL SIĘ WIĘCEJ!!! pamiętaj że randkę to oryginalną mamy!!! :P
a tak pozatym to nie jest temat: czy masz oryginalne TS? :P |
Ale orginalne bede mic simsy 2 :-) bo siorka kupi :P a randki juz przeciez niemamy :( bo oddalam ale zawsze moge miec wszystkie orginalne wystarczy kumpelke odwiedzic :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18. |