![]() |
Moja Simka dostała kiedy¶ taki mały, zielony gril. Na pocz±tku nie wiedziałam o co chodzi, ale gdy się pokazał "uczuciowy" komunikacik wszystko było jasne. Innym razem moja Simka dostała od "przyjaciela" ( ;) ) .... palmę :D . Osobi¶cie chciałabym, żeby który¶ z Simów dostał kibelek (tak, jak u kilku osób) - byłoby się z czego po¶miać.
|
no ja od całkiem nie dawna mam nocne życie , ale zdazyło mi się raz że moja simka dostała jaka¶ rzeĽbe popiersie kogo¶ tam :P...a tak to cały czas dostaje bukiety :D
|
Ja mam zainstalowane i NS i NŻ i Zwierzaki i historia toczy się tak:
Sarah bawi się z Vivien (kotk±) a tu pada propozycja randki oczywi¶cie się udała (to byli studenci) a moja simka dostała od niego w prezencie JEGO nieodrobion± pracę domow±... :O :) |
Hehe
NieĽle nieĽle, mi też tylko bukiet jak do tej pory,ale nie gramw to namiętnie ostatnio bo niestety szkoła :/ blee no ale kiedy¶ pomodzę :D:D a przyniósł komu¶ sedes... tak z ciekawo¶ći pytam :P bo to chyba niezbyt wyrafinowany podarunek?:P
|
Ja dostałam raz jacuzzi :) .... No i podium Dj też :P .... Nie licz±c pięknych kwiatów..... ;P ;P ;P
|
Hehe...ja dostałem tę kule do wirowania...romantyczne nieprawdaż? aha no i jeszcze wieżę audio. A róż to dostałem tyle, że nawet Pitagoras by nie zliczył.
Pozdrawiam: Ulmille |
Li¶cik
A mi przyniósł wampir w prezencie miłosny li¶cik ;P ;P i dostaję kwiaty. Jak na razie nic więcej...
|
Simka mojej koleżanki dostała kiedy¶ konsolkę, a innym razem kwiaty. Po obejrzeniu kwiatów zamieniła się w wampira :O
|
ja dostałam 4 konsole dj-a ale nie na raz :), potem wazon chyba ten XIX w. czy jako¶ tak :P i to od wampira ten wazon :)... oj dużo tego było :D
|
Zależy
Zależy w jakim sensie fajne, bo mnie przydałby się jaki¶ kod na max potrzeby bo maxMotives mi nie działa no i nie mam jak grać bo dla mnie gra to robienie dzieci zakochiwanie sie i robienie ¶lubu bo jako¶ poprawianie potrzeb mnie nie kręci i nie mam co pocz±ć... ;(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:56. |