TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 Własny Biznes - Wrażenia z Gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28306)

Sylvanna 03.03.2006 00:44

No niestety wykąpała się i wskoczyła w brzydkie ciążowe ubranko ;( , ale jest kod DZIAŁAJĄCY na bliźniaki. Sprawdziłam 2 razy: Forcetwins wpisujemy jak simka jest w ciąży. Producent podaje też kod taki:
Kod usuwający ograniczenia w stawianiu ścian
-Wciśnięcie klawiszy CTRL + ALT podczas umieszczania obiektu włącza ten kod.
-Ograniczenia w stawianiu ścian zostaną usunięte. Można będzie łączyć dowolny obiekt naścienny ze ścianą zajętą już przez inny obiekt.

U mnie niestety nie działa...

Jak ktoś zrobi salon fryzjerski i uda mu się (przez pracownika) pozyskać Klienta to niech napisze jak bo u mnie pracownicy stoją jak zaklęci przy fotelach i nic (1 ma złotą "odznakę" umiejetności fryzjerskich a drugi srebrną). Nie wiem czy trzeba mieś kasę czy co...

berata edit: Istnieje opcja edytuj.

nossace 03.03.2006 08:10

Jest super fryzurka dla babki ;p Naprawdę super. I ciuchy też są dobre. Dobra idę grać bo wczoraj udało mi sie tylko poglądać ciuchy i ubranka ;p

Figgy 03.03.2006 11:44

Cytat:

Napisał SYLVANA

Jak ktoś zrobi salon fryzjerski i uda mu się (przez pracownika) pozyskać Klienta to niech napisze jak bo u mnie pracownicy stoją jak zaklęci przy fotelach i nic (1 ma złotą "odznakę" umiejetności fryzjerskich a drugi srebrną). Nie wiem czy trzeba mieś kasę czy co...

A przydzieliłaś simom pracę ?

cameleon 03.03.2006 12:59

Ja jeszcze nie grałem, ale myslę, że już niedługo będe miał okazję ;] Z tego co piszecie wynika, że musi być super :(

GreenGirl 03.03.2006 13:04

Dzisiaj dostanę pomiędzy 16-18 ;D
Jak pogram to opisze wrażenia ;)

Bee* 03.03.2006 13:53

Ja jeszcze niestety nie mam Biznesu ale już jutro powinnam go mieć. Z tego co tu piszecie wynika, że nareszcie ta gra będzie od nas wymagała choć trochę wysiłku :P , nie wiem czy tam trzeba dużo myśleć, ale mam nadzieję że tak :) .
Tak wogóle to dopiero się zarejestrowałam i pozdrawiam wszystkich, super forum :D

Cocco 03.03.2006 14:06

Mam grę. Ale o kartę zapomniałam sie upomnieć :/.

NaNiKo 03.03.2006 17:01

Rodzice w Empiku ale....nigdzie nie widzą gry ;( Albo wszystkie wykupili albo gdzieś gry pochowali :P Zostaje mi czekać aż wrócą i mieć nadzieję...

filipw3 03.03.2006 17:03

Ja jestem pod nieustającym wrażeniem.Jest niesamowity ten dodatek.I nawet trudno jest prowadzić te firme.Jqa bez kodów w życiu bym nie założył nawet sklepu ze starymi kiblami.

Vera 03.03.2006 17:12

No trudno jest prowadzić. Ale dodatek jest świetny :D chcialabym żeby było kiedys cos w rodzaju gwiazdy itd. :)))

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:29.