![]() |
Ja tez nie mam wyzutow sumienia...Ale jak kiedys moja ciocia sie spalila to po prostu beczalam...no co?Bylam wtedy mala.Ale jak przychodzi kostucha to mnie to drazni,dlatego skasosowalam kostuche... i juz po klopocie :D
|
Ja lubię zabijać Simy(bez skojarzeń).Szczególnie bachory.
|
Ja też lubie....Ale jak strace przyjaciela rodziny to trudno co mnie oni obchodzą jak przeskadzaja nie moja wina
|
a ja (pewnie też ktoś mówił) nie mam poczucia winy jak morduje simów ale jak morduje kotka lub pieska ..uu..potrafie nawet sie poryczeć :P
|
Nigdy nie zabiłam zwierzaka (w sensie kota i psa, bo inne już dawno gryzą ziemię!). Raz tylko Bobo Czkawek spalił się przypadkiem w pożarze... :( Co zrobić, żeby pozbyć się niechcianego zwierzaczka bez uśmiercania go?
|
Aby pozbyć się nie chcianego zwierzaczka trzeba sprawić, by wszystko miał czerwone poza paskiem GŁÓD. Wtedy odejdzie w siną dal!
|
To tylko w kompie gostki chodzą, więc nie ma się co przejmować... Chyba że ktoś jest bardzo słaby psychicznie :blink:
|
Ja tam simów nie morduje, staram się tworzyć szczęśliwą rodzinkę
|
Odp: Macie czasem poczucie winy kiedy mordujecie simy?
Moja głupia koleżanka zrobiła mnóstwo głupich (według niej fajnych) rodzinek i powiedziała żebym im trochę upieńkszyła domy. Kiedy następnym razem przyszła i spojrzała na okolicę zobaczyła trzy działki nagrobków!Ale się wkurzyła :laugh: Dobrze jej tak!A simy troszkę mi szkoda zabijać.Ale bardziej zwierzaki.A w sumie to narazie zabiłam tylko jedną simkę bo chciałam pokazać koleżance kostuchę i jedna mi się przez przypadek upiekła.No i rodzinki mojej głupiej koleżanki "Gluciary" :D
|
Odp: Macie czasem poczucie winy kiedy mordujecie simy?
Nie żal mi zabijać simów.Co innego zwierzaki :( nigdy ich nie zabijam , smutno mi kiedy zwierzaki umierają (lol).Ja jak chce sie pozbyć zwierzaka oddaje do schroniska ;) (oczywiście simowego) xP
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:56. |