![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie no kochani, ale ile to by trwało? Nie wierzę w iguany.... |
Przypominam: Pets -Domowe zwierzęta! Krów sie nie spodziewajcie.
|
Cytat:
Ależ UnknowN ja odpowiadam na pytanie Dream które brzmiało "Jakie zwierzęta były w pierwszej części gry". Zastanów się trochę i przeczytaj poprzednie posty zanim ty coś napiszesz, lecz nie będziemy się przecież sprzeczać... Jeżeli cię uraziłem, to przepraszam, ale tak jak już mówiłem - przeczytaj poprzednie posty zanim ty coś napiszesz ;) |
na stronie http://www.thesiddog.com/e3/e32006blog_day1_pets.html jest nowy filmik :) .trochę podobny do tego pierwszego, ale jest kilka nowych scenek ;) i jest lepszej jakości
|
Cytat:
|
Zeczywiscie mogli troszke zmienic te zwierzaki bo z tego co widze to bedzie to samo co w Sims1.Mogli np.zrobic simsranczo albo farma heh...czyli tak jak ktos wyzej napisal kone,krowki,kotki,pieski...Ale ogolnie i tak baaardzo sie ciesze na ten dodatek bo czekalam na niego az od ukazania sie samych the sims2!
|
Cytat:
|
Cytat:
:) :| :( :| :) |
Skoro w TS1 nie dało się kierować zwierzakami, to w TS2 też napewno nie - przynajmniej ja tak myślę. Pamiętacie bodajrze napis "Czy naprawdę myślisz, że masz władzę nad zwierzętami?" ? Obawiam się, że w TS2 będzie coś podobnego.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:34. |