TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Helena Wiktoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37063)

Nindë Tasartir 30.07.2007 09:32

Odp: Helena Wiktoria

No dobra zły gust.Niewiem.Jakoś mnie to nie wciągnęło :O

Nasti 30.07.2007 12:40

Cytat:

Napisał misti12
Albo ja mam głupi gust, ale nie podoba mi się te fs! :|

Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, ale mnie sie wydaje że może jesteś jeszcze trochę za młoda żeby zrozumieć coś głębszego tak jak to FS - nie w stylu banalnej historyjki o byle miłostkach rodem z latynoskich seriali... Przepraszam jeśli może Cię uraziłam, ale tak jak zaznaczyłam wcześniej każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie :shifty:

Nindë Tasartir 30.07.2007 13:57

Cytat:

Napisał Nasti
mnie sie wydaje że może jesteś jeszcze trochę za młoda żeby zrozumieć coś głębszego tak jak to FS

No sorry, ale jestem napewno starsza od ciebie i prawda.Każdy ma WŁASNE
zdanie! B)

olliss 30.07.2007 14:00

Cytat:

Napisał misti12
No sorry, ale jestem napewno starsza od ciebie i prawda.Każdy ma WŁASNE
zdanie! B)

Przepraszam za off topic, ale misti, mogę zapytać, ile masz lat?
Napewno ma każdy, ale jedno zdanie bez uzasadnienia - no przepraszam bardzo. Jeśli poczułaś się urażona, to bardzo przepraszam...

Człowiek w zielonych rajtuzach 30.07.2007 14:03

z tego co mi jest wiadomo to misti ma lat 12/13. Ale moge się mylić.

Nasti 30.07.2007 14:04

Misti nie sądzę, że masz więcej lat niż ja bo specjalnie popatrzyłam na twój profil i miałaś wpisane 12, a teraz masz 13. A ja jak widać liczę sobie 16 lat. Zresztą nie ważne, powiedziałam co myślę i tyle.

Kasiunia14lat 30.07.2007 15:18

Cytat:

Napisał konrad2310
Misti, wiek można ocenić przez to jak ktoś się zachowuje na forum, co pisze i pokazuje (np. domy, fs). Ja szczerze oceniałem Cię na 9 lat.
Zgadzam się z Nasti.

Tak jakoś... pusto... w sercach naszych... gdy... nowy odcinek "Heleny Wiktorii"... możemy sobie tylko wyobrazić...

Heh Konrad :D Jaka rymowanka :D Mi też bardzo brakuje "Heleny Wiktorii"... Kiedy kolejny odcinek? A co do Misti, to uważam, że nie ma sensu się nią przejmować. Jeśli jej się nie podoba fotostory, to po co je komentuje? Rozumiem, gdyby napisała co jej się nie podoba, co Panna N, ma poprawić, ale tutaj nie ma błędów, to tylko rzecz gustu... Chociaż coś profesjonalnego, raczej nie może się nie podobać... Wygląda mi to raczej na nabijanie postów... :/
Pozdrawiam
Kasia

Liv_Hanna 02.08.2007 14:09

Co jest czemu nie ma "Heleny Wiktorii"? Stęskniłam się za nią! Czekam z coraz większą niecierpliwością na odcinek! ;(

Kasiunia14lat 03.08.2007 09:38

Cytat:

Napisał Liv_Hanna
Co jest czemu nie ma "Heleny Wiktorii"? Stęskniłam się za nią! Czekam z coraz większą niecierpliwością na odcinek! ;(

Pewnie Panna N, przygotowuje kolejny odcinek... Musimy dać jej troszkę czasu, ale mam nadzieję, że fotostory będzie kontynuowane, szkoda by było zrezygnować...

vikingowa 03.08.2007 14:21

Śliczne! Koffam to! 10/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:32.