TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

serendipity 18.09.2007 17:59

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:

mam vbulletin i mozna zignorowac wersje stylu, tzn. np. styl z 3.5 moze pojsc na 3.6.
Aha, no tak, ale czy to działa wstecz tzn wersja stylu z 3.6 zadziala na 3.0?, jeszcze tylko gdyby admini znaleźli czas ...

uno 18.09.2007 18:17

Cytat:

Napisał serendipity
jeszcze tylko gdyby admini znaleźli czas ...

To nie od nas zalezy. Niestety "sponsor" nie wywiazuje sie z umowy. I poki nie dostaniemy nowego serwera jakiekolwiek zmiany sa niemozliwe.

serendipity 18.09.2007 18:19

Uuu, szkoda, przyznam sie szczerze, że nie wiedziałem nawet o żadnym sponsorze ;). Ale mam nadzieję, że gdy sponsor spełni powinnośc, to będzie można się starać o jakieś nwoe udogodnienia i styl... :)

uno 18.09.2007 18:23

Cytat:

Napisał serendipity
Uuu, szkoda, przyznam sie szczerze, że nie wiedziałem nawet o żadnym sponsorze ;). Ale mam nadzieję, że gdy sponsor spełni powinnośc, to będzie można się starać o jakieś nwoe udogodnienia i styl... :)

To jest bardziej inwestor niz sponsor. Niestety termin przeniesienia forum z niemiec na szybkie polskie serwery caly czas jest przekladany. Przeniesienie obejmowalo tez aktualizacje vB do najnowszej wersji.

serendipity 18.09.2007 18:25

Cytat:

Napisał uno
To jest bardziej inwestor niz sponsor. Niestety termin przeniesienia forum z niemiec na szybkie polskie serwery caly czas jest przekladany. Przeniesienie obejmowalo tez aktualizacje vB do najnowszej wersji.

A czy po przeniesieniu forum na inny serwer będzie można liczyć na porządny dział downloads? (wiem, że są tu osoby które tworzą wspaniałe dodatki, ale umieszczanie ich na serwerach jak np rapidshare jest ciut męczące, bo plik wygasa po pewnym czasie, warto dodać, ze "konkurencyjne" polskie simowe serwisy mają już dośc potężną bazę downloads- ale to niestety pewnie zależy od równie potężnego sponsora...)

uno 18.09.2007 18:39

Cytat:

Napisał serendipity
A czy po przeniesieniu forum na inny serwer będzie można liczyć na porządny dział downloads? (wiem, że są tu osoby które tworzą wspaniałe dodatki, ale umieszczanie ich na serwerach jak np rapidshare jest ciut męczące, bo plik wygasa po pewnym czasie, warto dodać, ze "konkurencyjne" polskie simowe serwisy mają już dośc potężną bazę downloads- ale to niestety pewnie zależy od równie potężnego sponsora...)

Mysle, ze jak juz strona sie rozwinie uruchomimy dzial downloads. Od strony technicznej (serwery, itp.) nie ma sie o co martwic - posiadamy odpowiednie zaplecze.

egotastic. 19.09.2007 08:27

dzieki za odp : *

wuSs 19.09.2007 16:05

domagam sie podniesienia limitu kb w avataraach.
chociaz o 15!
i czemu jest limit jak sie daje z innego serwera ?

uno 19.09.2007 20:18

Cytat:

Napisał TaxiDoll
dzieki za odp : *

:P Takie sprawy kieruje sie na pw, wtedy na pewno nie umkna mojej uwadze.

Jak uznamy, ze zmienilas swoje zachowanie, przestrzegasz regulaminu, itd. to usuniemy upomnienie

DoughtNuts 20.09.2007 14:14

Cytat:

Napisał wuSs
domagam sie podniesienia limitu kb w avataraach.
chociaz o 15!
i czemu jest limit jak sie daje z innego serwera ?

POPIERAM!!!!11
Chcialam wstawic slicznego animowanego kiraska a tu dupa :[

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:18.