![]() |
Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?
4 Pory Roku
Podróże ew. Czas Wolny Te opcje zaznaczyłam... Nocne Życie też jest fajne, bo są randki i samochody, ale da się przezyć bez niego ;] Studia też są spoko, bo można się oderwac od "codzienności", tak samo Własny Biznes - ale nie są najlepsze ;] Ogólnie myślę, że wszystkie dodatki do Simsów są udane :) |
The Sims 2 - Nowość, nowe opcje, rozwiązania, nowa era Simsów.
TS2: Na Studiach - Jak dla mnie nie zły dodatek, niestety szybko się nudzi. TS2: Nocne Życie - Randki i wypady do miasta których nie cierpie. Nie ma to jak kolacja w domu ;) Plus za wprowadzenie samochodów. TS2: Własny Biznes - Fajny, można wreszcie wziąć karierę we własne ręce :) TS2: Zwierzaki - Nuda, dodatek mam zainstalowany ale zwierzęta rzadko goszczą w domach moich simów. TS2: Cztery Pory Roku - Najlepszy dodatek jaki wyszedł, wprowadził element na który liczyłem jeszcze za czasów 1-ynki - pogodę :D TS2: Podróże - Może być ;) TS2: Czas Wolny - Pomysł fajny ale mogli trochę bardziej się postarać. Brakuje możliwości np. po ćwiczeniach baletowych tańca w balecie. Mini-packów nie oceniam bo jak dla mnie to tylko nie wprowadzające nic (w sensie żadnych nowych funkcji) porcje stuff'u ;) |
Ja mysle ze wszystkie bo mam wszystkie...
|
Mam mętlik w głowie...
Cztery Pory Roku, Podróże czy Na Studiach? Z tego co słyszę, to dużo osób ceni CPR, ale dlaczego? Pozdrawiam. Ps. To mój pierwszy raz na tym forum. |
Cztery pory roku dla czego? zmiana pogody, ogródek, większa frajda z grania.
|
Cztery pory roku ^^. [dużo nowych funkcji] ;DD
|
Mnie tam podobają się Podróże i Czas Wolny W ine grałam i nie przypadły mi do gustu.
|
według mnie Na Studiach,Cztery Pory Roku I Czas Wolny
|
To jeszcze raz ja ;))
Czy ktos moglby mi strescic w kilku zdaniach sens kazdego z dodatku? Co tam jest najfajniejsze, co nowe, na co warto zwrocic uwage. Moze to jakos pomoze mi w wyborze. Pozdrawiam. |
Cytat:
TS2: Nocne Życie - Wprowadzone zostają samochody :) Powstaje Przedmieście. Dużo parcel publicznych. No i randki ;P Są też wampiry ;D TS2: Własny Biznes - Zakładasz biznes domowy lub kupujesz nieruchomości, by tam prowadzić interes ;P TS2: Zwierzaki - Możesz mieć zwierzaki, wybierać dla nich zawód, za awanse zwierząt masz odblokowane niektóre dodatki typu: "Zielona obroża dla kota". Możesz się też stać wilkołakiem. TS2: Cztery Pory Roku - Jest pogoda (wreszcie xD). Masz dużo nowych upraw, możesz stać się simoroślą. Odzież na zimę wybierasz Ty :) (wg mnie najlepszy dodatek) TS2: Podróże - Masz możliwość wyjeżdżania na wakacje (Daleki Wschód, Wyspa Twikkii, Trzy Jeziora), możesz zakładać BIŻUTERIĘ, uczysz się teleportacji itp. TS2: Czas Wolny -Rozwijasz swoje hobby. Ogólnie: Dużo nowych ciuchów i fryzur :) Mebli nie mniej. Osobiście polecam 4 pory roku: są najlepsze :) A... i na studiach możesz stać się zombie ;p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:44. |