![]() |
Odp: Rolnik
oszustwo! według mnie to oszustwo że rolnik do stał tyle nagród na tej gali pokazała 1 odcinek i tyle nagród. Nagrody powinni dawać tym co skończyli albo niedługo skończą swój serial według mnie już zapomniała o rolniku albo nie chce się jej robić bo rozumiem szkołę że dużo lekcji i zadań domowych.
Mój 150 post |
Cytat:
|
już wiem czemu dostała tyle nagród bo ona robiła tą gale na jej blogu to pisze: http://cardboard-dumpling.blog.onet....067,index.html
na dole piszą pytania o kręcenie gali.przypomina mi to dostawanie pracy po znajomości . |
adamsims - ale ty jesteś żałosny... :X
|
no to kiedy będzie nowy odcinek, skoro tyle czasu się na niego czeka?! Proste - olała serial :(:(:(:( szkoda :(:(:(:(:(
|
A ja nie uważam że olała tylko nie ma czasu. Mnie też nie zawsze chce się grać w simsy i pisac kolejne odcinki fs. Prede wszystkim warto jest czekać, bo później możemy obejrzeć świetny serial i się pośmiać... Enuda twój serial jest bosski :)
sorki za błędy ... |
Mam pytanie. Wie ktoś jak się nazywa ten utwór na początku filmu jak są pokazywane postacie? Serial 10/10. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
|
Jest już drugi odcinek na youtube. Świetny jak zawsze, ale czemu tutaj nie zamieszczony?
--------------------- Czerwony kapturek najlepszy xD |
Tutaj możecie obejrzeć drugi odcinek :P
Odcinek 2 |
buahahaha! "Maxi Dziadek" i Czerwony Kapturek xD
Cudne. :P Doczekamy się 3-go odcinka? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:20. |