TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Kuchnia i Łazienka (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40957)

shiyo 04.08.2008 12:30

Odp: Styl kuchni i łazienek-nowy pack na kwiecień 2008

Mam już ten dodatek jakoś specjalnie mnie nie zachwycił noo są ładne mebelki zwłaszcza do łazienki za to duuży plus ale rzuciło mi się w oczy,że nie nie ma ładnych kafelek oraz pasujących do tego tapet.

Aneczka_mała 01.10.2008 14:07

Kupiłam ten dodatek i nie mogę znaleźć okapów kuchennych, czy ten dodatek je powinien mieć?

mienso 01.10.2008 14:31

dodatek do baani :(

ultraviolence 01.10.2008 16:24

Cytat:

Napisał Aneczka_mała (Post 869877)
Kupiłam ten dodatek i nie mogę znaleźć okapów kuchennych, czy ten dodatek je powinien mieć?

Okapy kuchenne są na sto procent w ozdobach, bodajże w kategorii różne. Poszukaj dokładnie :)

Ilona-Milka-simka 18.10.2008 10:31

mnie to nie zabardzo się podoba

Ilona-Milka-simka 18.10.2008 10:33

Cytat:

Napisał helena (Post 869952)
Okapy kuchenne są na sto procent w ozdobach, bodajże w kategorii różne. Poszukaj dokładnie :)

ale za bardzo to nie są potrzebne to tylko ozdoba

Kolorowo 18.10.2008 11:17

nawet fajny ^_^

Coca-Cola 15.11.2008 17:10

Odp: The Sims 2 - Kuchnia i Łazienka

To najgorszy mini-pack! Całkiem badziewie i zamulant.. DO KOSZA Z TYM!!!!!!!!!!! Nawet nie czuję kiedy rymuję tak poza tym!

dżin. 25.11.2008 20:25

mnie ten dodatek bardzo zachwycił

Alraris 29.11.2008 21:49

Hehe widzę, zę niektórym się nie podoba... A moim zdaniem jest najlepszy, oprócz IKEI, którą chyba stawiam na równi i Rezydencji, bo tych jescze nie mam :P

Ogólnie wszystkie Akcesoria tak się różnią od siebie, ze trudno porównywać, każdy dadaje co innego, a podobać się mogą ludziom różnie, w zależności od potrzeb. Ja Kuchnie lubię za:
- dużą ilość nowych mebli (nawet, jeżeli połowa to zwykłe i dość podobne klony, ale zawsze), a część z nich, zwłaszcza do łazienki jest oryginalna i porzyteczna
- sporo tzw. clutter, czyli tych wszystkich cudownych ozdóbeczek - durnostojek (figurki do kuchni...) zawsze mam trochę mniej do ściągania z neta, mogę użyć garnki z gry :D
- prześliczne szlafroczki dla wszystkich! Moi Simowie je kochają :)
- nawet kilka znośnych fryzur, o ile pamiętam :D
- no i ściany całkiem do rzeczy...
Ogólnie świetne Akcesoria, brawa dla Maxis, choć dali D*** w 1 sprawie: czemu te lodówki nie mają funkcji z 4PR? Czy oni zapomnieli, że wypuścili taki dodatek? Ja nie mogę żyć bez funkcji "zachowaj resztki". Na szczęście są tacy ludzie, jak Lord_Darcy z MTS2, by takie chaniebne błędy Maxis naprawiać...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:23.