![]() |
Odp: Czy w domach waszysch simów zawsze znajduje się telewizor??
Ja zawsze mam TV w domu :) Nawet u tych najbiedniejszych musi byc :)
|
Zwykle daję, bo dzięki niemu najłatwiej mi zaspokoić potrzebę zabawy u simów. Ale czasami zdarzają się wyjątki i w niektórych domach telewizora nie ma, a w zamian jest komputer ;)
|
Różnie to bywa, ale zazwyczaj jest. Jestem z tych osób, dla których salon bez telewizora to zwykły pokój. :D Być może jestem dziwna, ale dla mnie salon to kanapa, stolik na kawę, dużo światła, ładne szafki i - oczywiście - telewizor. Bez niego to wszystko traci sens! :D Poza tym, jest dobrym patentem na podniesienie simom zabawy.
|
Na początku niektóre biedniejsze rodziny nie mają telewizory, bo "harują" na życie. xD
A, ci bogatsi zawsze mają telewizor. |
Zawsze jakiś tam kupię no chyba, że są tak biedni, że ich nie stać na ten najtańszy :P Ale prawie zawsze jest.
|
Moje simy zawsze mają telewizor, bez względu na to, ile zarabiają- ich potrzeby edytuję w inny sposób, niż tradycyjne "zapełnianie" poprzez oglądanie tv- po prostu nie wyobrażam sobie domu bez telewizora ;>.
|
Nie zawsze kupuję telewizor. Ta sama zasada dotyczy komputera. Zazwyczaj wolę bawić simy stosując różne interakcje towarzyskie, nie telewizor czy laptop.
|
Nie zawsze. Po co mi telewizor? No, wiadomo, gdy mam jakąś zamożną rodzinkę kupię, ale ogólnie u mnie w domkach telewizora nie ma.
|
Zawsze daję telewizor, ale chyba przestanę. Denerwuje mnie, gdy nagle włącza się gdzieś irytująca muzyczka z telewizora albo gdy duchy mi go włączają w środku nocy :P
|
Ja bardzo rzadko kupuję telewizor, bo:
a) oszczędza się sporo pieniędzy na rachunkach ;) b) nie lubię jak do tv schodzą się wszyscy, zarówna goście jak i domownicy c) są inne sposoby na podniesienie 'zabawy', przy których dodatkowo można rozwijać jakieś umiejętności |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:33. |