TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czy w domach waszysch simów zawsze znajduje się telewizor?? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41167)

Maszka 01.09.2011 13:19

Odp: Czy w domach waszysch simów zawsze znajduje się telewizor??

Ja zawsze mam TV w domu :) Nawet u tych najbiedniejszych musi byc :)

Pralinka 01.09.2011 13:53

Zwykle daję, bo dzięki niemu najłatwiej mi zaspokoić potrzebę zabawy u simów. Ale czasami zdarzają się wyjątki i w niektórych domach telewizora nie ma, a w zamian jest komputer ;)

Avie 15.09.2011 12:02

Różnie to bywa, ale zazwyczaj jest. Jestem z tych osób, dla których salon bez telewizora to zwykły pokój. :D Być może jestem dziwna, ale dla mnie salon to kanapa, stolik na kawę, dużo światła, ładne szafki i - oczywiście - telewizor. Bez niego to wszystko traci sens! :D Poza tym, jest dobrym patentem na podniesienie simom zabawy.

patka910 18.10.2011 13:07

Na początku niektóre biedniejsze rodziny nie mają telewizory, bo "harują" na życie. xD
A, ci bogatsi zawsze mają telewizor.

Meona 04.12.2011 06:33

Zawsze jakiś tam kupię no chyba, że są tak biedni, że ich nie stać na ten najtańszy :P Ale prawie zawsze jest.

Sharise 12.12.2011 13:56

Moje simy zawsze mają telewizor, bez względu na to, ile zarabiają- ich potrzeby edytuję w inny sposób, niż tradycyjne "zapełnianie" poprzez oglądanie tv- po prostu nie wyobrażam sobie domu bez telewizora ;>.

Almarie 29.12.2011 15:16

Nie zawsze kupuję telewizor. Ta sama zasada dotyczy komputera. Zazwyczaj wolę bawić simy stosując różne interakcje towarzyskie, nie telewizor czy laptop.

Hinata 29.12.2011 20:14

Nie zawsze. Po co mi telewizor? No, wiadomo, gdy mam jakąś zamożną rodzinkę kupię, ale ogólnie u mnie w domkach telewizora nie ma.

LovettBon 10.01.2012 20:37

Zawsze daję telewizor, ale chyba przestanę. Denerwuje mnie, gdy nagle włącza się gdzieś irytująca muzyczka z telewizora albo gdy duchy mi go włączają w środku nocy :P

evilcreation 28.01.2012 11:41

Ja bardzo rzadko kupuję telewizor, bo:
a) oszczędza się sporo pieniędzy na rachunkach ;)
b) nie lubię jak do tv schodzą się wszyscy, zarówna goście jak i domownicy
c) są inne sposoby na podniesienie 'zabawy', przy których dodatkowo można rozwijać jakieś umiejętności

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:33.