![]() |
Jak ostatnio gralam to mi ukradł telewizor i komputer .. ;( teraz w The Sims nie gram bo mam The Sims 2 i The Sims 2 Na Studiach ;))
|
Mi złodziej zawsze kradnie drogie rzeczy. Np.komputer,telewizor,bilard,jacuzzi...
dużo jest tych rzeczy...nawet nie bede wypisywać... |
mi tv lub kuchenke
|
Cytat:
|
Cytat:
:) |
ehh
kur..mój brat dla jaj zrobil se ludzia z irokezem przyszedl odrazu zlodziej i ukradl mu kibel dywan i mikrofal dzwoni na policje: zlapali go 1000$
i tak trzy razy tysiak a nic póżniej nie ukradł lol to on na spacer chodzi do mnie? :O :O :O :O :O :O :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :\ :\ :( :( :1smutny: :1smutny: ;P ;P xP xP ;) ;) :* :* :* :| :| :D :D :D :) :) ;( ;( :P :Pco to pokrycie basenu? |
Mi jak kiedyś grałam w simsy, to kradł taki obraz z jabłkami i komputer. Ale jak się ma sims zwierzaki ip sa to złodziej nie przychodzi.
|
Złodzieje
Cytat:
|
A nie zapominajcie o twórczym i jakże pomysłowym panu (pani?) włamywaczu, który to do swojego woreczka pakuje zestaw do nurkowania (u posiadaczy "gwiazdy") to jest dopiero wyczyn! ;)
|
=;->
mi sk chcial najlepszy zestaw do kawy ukrasc ale go zlapalem - dostalem 450 od glin za maszyne do kawy - bo musieli ja wziac jako dowod i 1000 za zlodzieja oby wiecej takich akcji =;-> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:26. |