![]() |
Odp: Drobne uwagi
Jeden z administratorów na moją prośbę. Wyręczył mnie, więc to ja jestem ewntualnie winien błędu.
|
Chciałabym podyskutować zatem z owym administratorem na ten temat.
Mam mnóstwo wątpliwości. Angel raz pisze, że: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy jeśli np. do mnie przyjdzie 20 PM'ów, że się czepiam, otrzymam rangę "Czepialska"? Czy zmieniły się zasady i ja o czymś nie wiem. A jeśli się zmieniły, dlaczego ogół forumowiczów nie został o tym poinformowany? Kto jest osobą odpowiedzialną za podejmowanie decyzji o przyznawaniu rang, jeśli są one przyznawane poza konkursami? PS. Nie, nie mam nic przeciw Twoim rangom Angel. Miej je sobie. Tylko chcę wiedzieć kto, skąd i za co. |
Wkurzają mnie trochę te ograniczenia w pisaniu posta, chodzi mi o czas wysłania jednego posta za drugim (1 min.), utrudnia to z leksza funkcjonowanie na forum, gdy pisze się wiele postów w tematach. Aaa i Angel nie żebym Ci uwagę zwracał, ale jeżeli deklarujesz, że piszesz poprawnie po polsku to zrób przecinek przed a w sygnaturze [...] Nie sukcesy, a charakter tworzą człowieka.
|
vibratoria - Źle mnie zrozumiałaś, ale czy to coś nowego? Nie wiedziałem o tym konkursie, ale dzięki Tobie i teamowi się dowiedziałem.
|
Ja jednak chciałbym sie dowiedzieć '
Cytat:
|
Czy popularność zależy od otrzymania admina? Nie każdy kto jest popularny nadaje się na admina/s. moda/moda. Rangę otrzymałem nie ze względu na kilka PM'ów - po prostu myślałem, że tak można. Wtedy nic o FA nie wiedziałem. I dla sprostowania, to nie drobna uwaga.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Żeby nie robić offtopu, było to już tu wspominane, można by dodać znaczki płci, ułatwiłoby to rozpoznawanie płci danego użytkownika bo niekiedy po nicku nie można wywnioskować. |
Dobrze. Angel przyznał się do błędu i naprawił. Rangi zostały usunięte, więc uważam dyskusję (przynajmniej na ten temat) za zakończoną.
Edit: A o nowym administratorze jest osobny temat, gdzie się facet przedstawia, więc tam odsyłam. |
Za co Intenso ma bana?
|
Na życzenie, ale nie ja zbanowałem.
Bjork edit: poza tym - pamiętajcie - na listę nie wpisuje się banów 24 godzinnych :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:32. |