TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

Angel 13.01.2009 22:42

Odp: Drobne uwagi

Jeden z administratorów na moją prośbę. Wyręczył mnie, więc to ja jestem ewntualnie winien błędu.

vibratoria 13.01.2009 23:50

Chciałabym podyskutować zatem z owym administratorem na ten temat.

Mam mnóstwo wątpliwości. Angel raz pisze, że:
Cytat:

Napisał Angel (Post 934715)
2. Nigdy nie orientowałem sie, że ów konkurs jest...

po czym za chwilę edytuje innego posta i
Cytat:

Napisał Angel (Post 934697)
POPRAWIAM (...)Wiem, że odbywają się ów konkursy (...)

Cytat:

...otrzymałem "Żyletkę Admina" ze względu na użytkowników. Jeżeli dostałem już ponad 20 "żyletkowych" PM'ów, to trzeba to wykorzystać.

Co mnie bardzo ciekawi, ponieważ Mod żyleta - Camerio (obecnie na emeryturze), otrzymał żyletę w FA.
Czy jeśli np. do mnie przyjdzie 20 PM'ów, że się czepiam, otrzymam rangę "Czepialska"?

Czy zmieniły się zasady i ja o czymś nie wiem. A jeśli się zmieniły, dlaczego ogół forumowiczów nie został o tym poinformowany? Kto jest osobą odpowiedzialną za podejmowanie decyzji o przyznawaniu rang, jeśli są one przyznawane poza konkursami?

PS. Nie, nie mam nic przeciw Twoim rangom Angel. Miej je sobie. Tylko chcę wiedzieć kto, skąd i za co.

kubuss 14.01.2009 16:54

Wkurzają mnie trochę te ograniczenia w pisaniu posta, chodzi mi o czas wysłania jednego posta za drugim (1 min.), utrudnia to z leksza funkcjonowanie na forum, gdy pisze się wiele postów w tematach. Aaa i Angel nie żebym Ci uwagę zwracał, ale jeżeli deklarujesz, że piszesz poprawnie po polsku to zrób przecinek przed a w sygnaturze [...] Nie sukcesy, a charakter tworzą człowieka.

Angel 14.01.2009 17:01

vibratoria - Źle mnie zrozumiałaś, ale czy to coś nowego? Nie wiedziałem o tym konkursie, ale dzięki Tobie i teamowi się dowiedziałem.

Gio 14.01.2009 17:37

Ja jednak chciałbym sie dowiedzieć '

Cytat:

Napisał vibratoria
Kto, co i za co

Angel- raczej na forum tak popularny nie byłeś, a zostałeś Administratorem i czy na podstawie paru PM'ów można otrzymać rangę?! No cóż... Nie wiedziałem...

Angel 14.01.2009 17:48

Czy popularność zależy od otrzymania admina? Nie każdy kto jest popularny nadaje się na admina/s. moda/moda. Rangę otrzymałem nie ze względu na kilka PM'ów - po prostu myślałem, że tak można. Wtedy nic o FA nie wiedziałem. I dla sprostowania, to nie drobna uwaga.

kubuss 14.01.2009 18:34

Cytat:

Napisał Angel (Post 934957)
Rangę otrzymałem nie ze względu na kilka PM'ów [...]

A jakoś ostatnio twierdziłeś że:

Cytat:

Jeżeli dostałem już ponad 20 "żyletkowych" PM'ów, to trzeba to wykorzystać.

Cytat:

Napisał Angel (Post 934957)
[...] po prostu myślałem, że tak można. Wtedy nic o FA nie wiedziałem.

Zarejestrowałeś się tu parę dni po mnie i ja wiedziałem o FA, a Ty byś nie wiedział jeśli:
Cytat:

Napisał Angel (Post 934641)
Jestem na forum już od dłuższego czasu i bywam na nim codziennie.

Sorry ale Twoja osoba mnie jakoś nie przekonuje. Administratorem powinna być osoba zaufana, a Ty raz mówisz tak, a raz inaczej.

Żeby nie robić offtopu, było to już tu wspominane, można by dodać znaczki płci, ułatwiłoby to rozpoznawanie płci danego użytkownika bo niekiedy po nicku nie można wywnioskować.

Björk 14.01.2009 18:40

Dobrze. Angel przyznał się do błędu i naprawił. Rangi zostały usunięte, więc uważam dyskusję (przynajmniej na ten temat) za zakończoną.

Edit: A o nowym administratorze jest osobny temat, gdzie się facet przedstawia, więc tam odsyłam.

Panna Lawenda 14.01.2009 18:53

Za co Intenso ma bana?

Angel 14.01.2009 18:55

Na życzenie, ale nie ja zbanowałem.

Bjork edit: poza tym - pamiętajcie - na listę nie wpisuje się banów 24 godzinnych :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:32.