![]() |
Odp: .::Najlepsza::aspiracja::.
Ja najczęściej daję Pragnienie zdobywania wiedzy- Czemu? Dla mnie to jest najłatwiejsze.Tylko się uczysz z książki. I kupujesz np. teleskop ^^.
Ale też lubię dawać pragnienie romansowania. Gram Niną Kaliente, więc cały czas muszę spełniać jej pragnienia. (Tymczasowo to moja ulubiona simka :D) |
Najczęściej biorę popularność, gdy nie mam konkretnej drogi życiowej dla sima.
|
Pragnienie romansowania :)
Lubie rozkochiwać w sobie simów :) |
Mnie strasznie wkurza Pragnienie Stworzenia Rodziny.
Jedyne co oni chcą, to dzieci i wnuczków. =,= Najlepsze Pragnienie Popularności. <3 |
pragnienie stworzenia rodziny. Lubię tą aspirację, ponieważ lubię grać rodzinami. Lubię również pragnienie zdobywania wiedzy. Daje ją simom którzy nie mają jakiegoś szczególnego celu. :)
|
Romansowanie, dlatego że lubię mieszać w życiu Simów i robić im Modę na Sukces, a żeby to robić, to zdrad i romansów trzeba!
|
@up - he he, też jakoś lubię tą aspirację. Miałam kiedyś Sima, który podrywał wszystkie co ładniejsze dziewczyny i na całuskach się nie kończyło :D Ale najbardziej jednak lubię pragnienie zdobywania wiedzy.
|
emm...ja zawsze mam problem z wyborem aspiracji. Ale najczęściej wybieram : pragnienie romansowania i "pogoń" za bogactwem.
|
Ja najczęściej wybieram rodzinę i popularność - z reguły jedna z nich to ta "główna", a druga to drugorzędna. Rodzinkę biorę dlatego, że to fajna i łatwa aspiracja, a ja lubię te wszystkie rzeczy, które są uwzględnione w ich pragnieniach - zaręczyny, ślub, dzieci, umacnianie więzi rodzinnych itp, więc czemu nie mieć z tego korzyści :) A popularność również według mnie ciekawa - lubię znajdować Simom przyjaciół, imprezy i takie różne. Ogólnie uważam, że te dwie są najłatwiejsze i najlepsze - jak dla mnie ;) Poszukiwanie przyjemności też często mam jako drugorzędną, nigdy natomiast nie miałam okazji mieć tego jako tą "główną".
Czasem biorę też bogactwo lub posiadanie wiedzy, ale również raczej na drugorzędną niż główną. W bogactwie wkurzają mnie te ciągle pragnienia typu "kupić to i to", a wiedza znowu taka jakaś... nijaka. Spełnianie zachcianek sima nakierowanego na wiedzę jest po prostu nudne. Pragnienia niby łatwe do spełnienia, ale co to za radocha ciągle patrzeć, jak Sim się uczy ? xD Najrzadziej wybieram "romansowanie", ponieważ pragnienia sima są bardzo wygórowane i ciężko je spełnić, ja jakoś nie lubię, gdy Sim nie układa sobie życia, rozbija związki i ciągle "bawi" się uczuciami innych, ciągłe romanse i poszukiwanie coraz to nowych partnerów/partnerek jest z lekka bez sensu i w ogóle jakoś do gustu mi ta aspiracja nie przypadła - jest jakaś taka za bardzo... abstrakcyjna w porównaniu do reala. Znaczy, rozumiem - są ludzie, którzy lubię romanse itp, ale raczej nie w takim wymiarze, żeby mieć np. 20 partnerów. Ale żeby było jasne - lubię zakochiwać Simów, ale nie z tyloma naraz, dlatego też wolę rodzinę, w której również wysoko punktowane jest np."Zakochać się" No, to się rozpisałam - gratuluję tym, którzy zdołali przez to przebrnąć ;) |
Rodzina i zdobywanie wiedzy. W wyjątkowych okolicznościach bara-bara
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:43. |