TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze wymarzone akcesoria... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596)

Szczur 18.08.2008 22:26

Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa

Cytat:

Napisał Atlantis (Post 844344)
Minipack z akcesoriami wiejskimi. Mogłaby być też oddzielna nakładka na TS 2 Zwierzaki pozwalająca na hodowlę zwierząt taki jak śwniki, krówki, kórki...

Nie wypali. Musiałby być oddzielny dodatek. Przypominam, że "Zwierzaki" po angielsku nazywają się "Pets", to określenie obejmuje różne zwierzaczki, które można trzymać w domu, ale nie zwierzaki gospodarskie. ;P

Wymarzone akcesoria? Może jakieś odjechane gadżety nadające się do wyposażenia świata kosmitów, wszelkiego rodzaju wampirów, wilkołaków, zombich, simorośli. Mi by się takie coś przydało, staram się moim fantastycznym Simom kreować świat, który do nich pasuje. :P
Ale jakoś strasznie o tym nie marzę. Od tak, fajnie by było... ^^

Horsez 19.08.2008 18:56

Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa

destiny bardzo mi sie twój pomysł odoba i w stu procenatch sie z nim zgadzam bużka

misterio 20.08.2008 17:09

Heh dzieki xD
Fajnie by bylo, gdyby byly akcesoria hm... jak to nazwac... Zeby mozna bylo jezdzic do pracy i szkoly, i kierowac simem np. uczyc sie, sciagac na lekcjach, biegac na przerwach itp. Fajnie by bylo. ;]

monia12 20.08.2008 20:10

Odp: Wymarzone dodatki

Cytat:

Napisał sylwia_pam (Post 645722)
ja bym chciala zeby byly the sims 2 farma z cala gospodarka zeby mozna bylo miec tam jakies zwierzeta np. konie króliki kury i inne takie i zeby bylo ze mozna jak sie wsiada do samochodu to widziec gdzie sie jedzie i samemu prowadzic i zeby mozna bylo chodzic w odwiedziny do somsiadów .
fajne tez by byly simsy w sieci czyli ze uzytkownicy zalogowuja sie tworza simów domy i normalnie zyja w wirtualnum swiecie . popieram wszystkie wymienione pomysly i mam nadzieje ze producenci simsów spelnia nasze marzenia

Zgadzam sie ja też bym chciała gospodarstwo, żeby mogli miec krowy itp.
żeby mogli zakładac szkolki jezdzieckie, oprowadzania, sprzedawac mleko, uczyc jezdzic konno itp. (prowadzic stadniny).
i jeszcze wiecej akcersori dla niemowalkow i malych dzieci

Björk 20.08.2008 20:15

Pewnie już ktoś wpadł na to, ale by było fajnie jakby w tych dwóch tajemniczych akcesoriach znalazły się meble wiejskie i coś dla spokojnej starości ;)

nat9 22.08.2008 16:00

Ja bym chciała The sims 2 Zwierzęta domowe np konie w których możnaby było mieć korepetycje w domku na wsi i mieć własne gospodarstwo

stotka 22.08.2008 16:49

Cytat:

Napisał nat9 (Post 850108)
Ja bym chciała The sims 2 Zwierzęta domowe np konie w których możnaby było mieć korepetycje w domku na wsi i mieć własne gospodarstwo

ja tam nie wiem, czy konia mozna w domu hodowac...
bardziej gospodarstwo itp. :P

Hermione 22.08.2008 17:19

The Sims 2 -Hollywood?
Byloby superekstragenialne!
Inne propozycje znajdziecie na:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596 :P

Hermione 22.08.2008 17:21

Wszystkie wasze propozycje sa kuszace:P
Najbardziej to twoje,déstiny i to z Hollywood byloby mniejwiecej warte tylesamo!:P

Aha..moze wie ktos,za co koornela dostala bana(wiem ze nie na temat.....)

blakistoni 22.08.2008 17:31

Poszukaj w temacie Ban(an)y - kto za co i dlaczego ;) i faktycznie nie ten temat ;)
A co do tematu: myślę,że akcesoria o magicznych stworzeniach byłyby fajne.Można bybyło zamienić się np.we wróżkę,która mogłaby latć i czarować,smoka itp.Fajne by były też akcesoria o dzikich zwierzętach.Sim mógłby wtedy przygarnąć np.hienę (jak w bezludnej wyspie) i były akcesoria dla nich.np.Taka kość,wyglądająca jak prawdziwa..

Jak mi się przypomni to zedytuję..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:42.