![]() |
Odp: Głupie pomysły
kurcze ja założyłam simce modne lustrzanki i niewiem jak je zdjac. Może ktoś wie?
|
Cytat:
@t:jak grałam w TS1 to wszystkim simom dawałam na imię Dawid, a simkom Milena :D I wszyscy mieli śniadą karnację. |
Cytat:
|
Ja znam tylko taki sposób.
|
Cytat:
Żeby nie było offtopu: kiedyś zawsze lubiłam budować ogromne i puste domy a później uśmiercać simów mieszkających tam. Trochę dziwny/dziecinny nawyk. ;D |
Ja nigdy nie robie okien i światła.Zapominam poprostu i się dziwie potem czemu ciemno xD.
Albo buduje meega duże domy,umebluje,a potem jak musze zejść z kompa to nie wchodze do tych domów już tylko nowe robie.Nudzą mi się chyba ;pp x]] |
Ja w sumie tak jak większość zapominam o dachu,oknach lub oświetleniu. W simsie 1 lubiłam topić simów jak tylko mi się znudzili :D
Hmmm, albo gdy byłam mała i grałam w the sims 1, to zawsze bałam się grać Ćwirami, bo bałam sie duchów xD |
Kiedy grałam w The sims 1, postawiłam łóżka ściśnięte obok siebie i się dziwiłam czemu moji simowie nie mogą się na nie poprostu "wdrapać"
Edit: Ostatnio wkurzył mnie policjant, bo przerwał mi imprezę ! Wniosek : Siedzi teraz w małym budyneczku i zdycha z głodu xD |
Nigdy nie pamiętam o oświetleniu :D
|
@up: ja też :D
w 'jedynce' zawsze tworzylam simow ze sniada cera. i ogolnie to mam taki nawyk, ze kobiety tworze w 'dwojce' 30 min., a faceta 5min. xd |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:22. |