![]() |
Odp: Ulubiona pora roku
Lato - lubię lato w realu, a tu jest fajnie! Uwielbiam robić letnie party przy basenie :)
Zimy nie mam w żadnym mieście (zimno, zimno i jeszcze raz zimno - koszmar dzieciństwa![mojego oczywiście]) . |
Najlepsza pora roku to zima i jesień ;]
Najładniejsze no i można robić chyba najwiecej ;) |
A ja sam nie wiem :P
--- Hm... --- No cóż, po długich rozmyślania obstawię "Lato" ;D P.S. - Szkoda, że w Simsach nie ma wtedy wakacji :c |
Ja biore jesień
|
Ja tam lubię wszystkie simowe pory roku ;p Każda ma coś w sobie takiego...hmm oryginalnego ;]
Wiosna- wszystko się zieleni i jest tak słodko wtedy xD Lato- wiadomo ciepło i można jechać na wakacje Jesień- liście opadają, można tak sobie przy kominku posiedzieć, bo na dworze robi się zimno Zima- śnieg!! chyba tylko dla tego ;p |
to zależy;)
czasami 'bawie się' w syberie i robie tak ze śnieg pada cały czas;D innym razem wolę lato a dom wybudować na parceli z morzem;) wtedy simowie opalaja mi się do bólu;) wiosnę lubię za to ze sieje się warzywka;):) a jesien? jest taka romantyczna;D liście w wogóle;D |
Ja najbardziej lubię lato i zimę, chociaż wiosna i jesień też są fajne ;)
|
Wiosna!!
Pada deszcz, burza jest i wogóle! Porostu super :D |
Ja najbardziej nie znoszę zimy.
Przynajmniej u mnie rzadko pada śnieg i moje simy nie mogą korzystać z atrakcji.Uwielbiam za to lato,potem wiosna i jesień. |
Ja najbardziej lubię lato. Zawsze opalam moje Simy do czerwoności a potem dodaję im opaleniznę :P . Najbardziej nie cierpię jesieni ! Zawsze muszę grabić liście ! :/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:59. |