![]() |
Odp: U figi :D
Oooo, jak się uda, to ja też pobiorę ;D
|
daj dagmare do pobrania, plis:)
|
Gary i Paul są świetni! oczywiście 10/10
|
Wszystkie simy wyszły Ci ślicznie. Ale jednak ze wszystkich najbardziej podoba mi się Julita. Jest niesamowicie oryginalna, różni się od innych. Czy jest jeszcze możliwość pobrania Julity?
|
Gary jest świetny, Bardzo mi się podoba. To samo tyczy się Paul'a. Oczywiście 10!10
|
Według mnie Gary ma fajne ubranie włosy są takie sobie(nie podobają mi się faceci z długimi włosami).Paul jest fajny.Jak dasz linki do pobrania to pobiorę na pewno pobiorę :)
|
Świetnie wykonane simy i simki. Nie mogę tutaj podać jako faworytki (lub też faworyta) jednej postaci. Wszyscy są fajni. Jak tak patrzę na twoje prace, to widzę , że wyrobiłaś już sobie swój własny, niepowtarzalny styl. Powiem szczerze, że jeszcze nigdzie nie widziałam tak idealnie dobracowanych simów. Aaa, i jeszcze jedno. Podłączam się pod prośbę użytkownika aniadka1112 : o pobranie Julity. Cos mnie w tej pani urzekło.
|
Gary jest super. Ja też zassam :>
|
Cytat:
Co do Garego to jeszcze ciągle nie dowiedziałam się jak jest z tym skinem. Dziękuję za komentarze, naprawdę mi miło ;) Pozdrawiam |
A ja to bym jednak chciała pobrać wszystkie twoje Simy :D
Wszystkie są poprostu cudowne, bardzo realistyczne. A wogóle to uważam, że powinnaś mieć swoją stronę internetową z Simami...ty bys byłą sławna na cały świat! xD xD xD Ja poprostu nie mam słów na wyrażenie jak bardzo podobają mi się twoje Simy. Pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:31. |