![]() |
Odp: Gta IV
ja się od tej gry nie umiem odciągnąć
|
ja sie nie moge doczekać kiedy nie będe sie mógł od niej odciągnąć
jeszcze 2 tygodnie, jeszcze 2 tygodnie......... |
a ja bym chciał nową kartę graficzną, na mojej gra wygląda katastrofalnie... ale da się przynajmniej grać ;)
|
a jaką masz karte?
musze eraz porównywać i posprawdzać które są najlepsze ;d |
GF 9400 GT, muszę z nią grać na niskich detalach ;) słyszałem, że 9600 GT jest przyzwoita do gier, ale dla mnie to czarna magia ;)
|
ja mam NVIDIĘ GeForce 9800 GT i śmiga przyzwoicie na całkiem dobrych detalach (nie na maks, ale i tak bardzo zacnie wygląda). Idź w 9800 i wyżej, jeśli chdozi o karty graficzne
|
9400 i niskie detale o.O
omg musze mieć jakąś na której będe grał na wysokich 9600gt może właśnie, ale jakieś tam gtxy hyhy, no właśnie nie znam się na tej klasyfikacji^^ powyżej 9800gt sa te gtxy? coś jak 260gtx, dobrze kojarze? |
no niestety, ta karta jest przeznaczona do zadań biurowych, gdybym tylko to wiedział kupując kompa... ;)
|
W tej chwili z geforce najlepiej będzie wziąć geforce gts 250 (1gb/DDr3/256bit)
Średnio za 400zł można kupić. Po za tym do gta iv z tego co czytałem i sam zauważyłem najważniejszy jest procesor. Geforce gtx 9800 spokojnie wystarczy by grać prawie na najwyższych. |
ja mam geforce 9400gt i na wysokich jadę- i się nie tnie :) Tylko mam ustawiony dosyć mały widok i mały ruch uliczny ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:21. |