TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Spełnione cele życiowe (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48213)

Anique 05.12.2009 19:41

Odp: Spełnione cele życiowe

Cytat:

Napisał zelkam (Post 1164175)
Hm, szukałam w internecie i w kilku miejscach (tam gdzie sprawdzałam) pisze, że w Na Studiach już dochodzą :>

hmmm... A Quenna pisze że jej doszły w podróżach.. To chyba niemożliwe, że jednym dochodzą w tym a drugim w tym :D

A jak bym jednak miała te cele życiowe, to myślę, że bym spełniała, no chyb że były by mega trudne do spełnienia.

caalam 05.12.2009 20:24

jak już mówiłam Anique wcześniej, mi NS nie zadziałały więc długo w nie nie grałam. dopiero kiedy miałam podróże [mój drugi dodatek] zainstalowałam NS i wtedy od razu miałam cele życiowe.

a niektóre cele są głupie. 'mieć 8 wnucząt' '3 dzieci idzie na studia' itd.

nmin 05.12.2009 20:50

Zawsze dążę do spełnienia celu życiowego. Taki "troje dzieci kończy studia na uczelni" też spełniłam, specjalnie po to zdecydowałam się na trzecie dziecko w rodzinie :D Te o szczytach karier też zawsze, zwłaszcza, że po skończeniu studiów osiągnięcie szczytu kariery zgodnego z ukończonym kierunkiem studiów to pikuś. Jeśli wiem, że nie chcę spełnić, to zmieniam kulą z nagród - zmieniłam na przykład z "sześcioro dzieci bierze ślub" na jakiś szczyt kariery.

Sherlock 05.12.2009 21:14

Cele są już w NS :)

Tusiov 16.06.2010 18:35

Nie. Staram się tylko, aby sim miał zielony wskaźnik, ze względu na ''zwariowanego doktorka''. Ogólnie nie lubię spełniać celów. Niektóre się spełni, lecz np. ''Mieć 5 dzieci'' itd. nie mam zamiaru spełniać, bo wiecznie są przez to problemy.

Simka18 21.06.2010 08:22

Ja spełniam tylko te związane z karierą czyli osiągnąć szczyt kariery np naukowca czy cos takiego ;). A nie spełniam takich celów życiowych jak, np teraz moja simka ma cel życiowy by miec 6 wnuków nie lubie po prostu takich celów ale, tym razem może spełnię nie wiem zobacze ;)

Kinkarus 21.06.2010 21:00

Zawsze. Do tego dążę przez całe życie sima. A, cele doszły mi wraz z Osiedlowym Życiem.

Bacardi 23.06.2010 14:33

ja najczęściej spełniam. Jedynym utrapieniem jest dla mnie wychować 20 szczeniaków lub kociaków.

Simka18 23.06.2010 15:39

a dla mnie jest utrapieniem 6 dzieci bierze Ślub albo też miec 6 wnuków

Fisia 25.08.2011 06:16

Moja simka miała raz pragnienie żeby mieć 6 wnuków, no to miała pięć, jak na innej grze/rodzinie urodził jej się wnuk i weszłam w jej rodzinę, ona miała już inny cel życiowy. No ja nie mogę z tym... Zwykle sełniam swoim Simom pragnienia o szczytach karier, bo to najłatwiejsze :p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:52.