![]() |
Odp: czego brakuje w tej kultowej grze???
Trochę zmienić opcję w drzewie genaologicznym np. brat emeryt dla nastolatki. Tak to jest ok. chociaż może być jeszcze otwarte miasto, albo więcej simów na parcelach publicznych.
|
Opcja uprawiania seksu powinna być bardziej rozbudowana tylko wtedy gra była by od 18 lat
|
@up od czego są hacki?
Niedawno myślałam o czymś takim jak zorganizowanie wieczoru panieńskiego albo kawalerskiego;) |
Ja bardzo chciałabym kosić trawę... włosy mogłyby rosnąć i trzeba chodzić do fryzjera... no i żeby okna się brudziły i trzeba je myć... czyli takie codzienne sprawy.
|
oprócz tego wszystkiego co tu napisaliście to żeby można było zbierać kwiaty z tych grządek przed domami i krzewów i wsadzać do wazonu i jeszcze więcej interakcji związanych z przytulaniem się simów... :)
|
Wózki dla dzieci i możliwość brania ich na parcele publiczne. Cholera mnie trafia, jak dziecko musi zostać w domu i trzeba zamówić tą opeikunkę :/
|
Mi brakuje tego że jak się gra jedną rodziną to inne rodziny w ogóle się nie starzeją. Stoją w miejscu.
|
A mi to no powiedział Shan i jeszcze żeby mogły być nastoletnie ciąże i karmienie piersią ;)
|
@up: ciąże nastoletnie masz w Inteenimatorze.
Jak dla mnie życie simów mogłoby być bardziej rozbudowane. Dzieci mogłyby chodzić na jakieś dodatkowe lekcje czy coś, więcej interakcji (szczególnie 3 najmłodszymi grupami wiekowymi!), choroby (sama sobie je co prawda stwarzam i Simy na nie umierają, ale jakby były wbudowane, to byłabym mega szczęśliwa!), o praniu, prasowaniu i wgl sprzątaniu już chyba mówić nie muszę. Z TS3 bym wyciągnęła tryb projektowania i dała do "dwójki", bo to naprawdę fajna rzecz! Do tego zabieranie małych dzieci na wakacje, "lepsza" dziedziczność cech osobowości, wzrost i więcej "postur" Simów też by mnie zadowoliły, relacje typu "ciocia - siostrzeniec" - żeby wychodziły dalej aniżeli poza ten podstawowy krąg z TS2 (bardzo by mi się to przydało!) i trochę bardziej rozbudowany tryb budowania - żeby niektóre rzeczy (np. różna wysokość dachów) dało się zrobić bez kodów. Ale z drugiej strony sobie myślę, że jakby część z tego dodać do gry, w ciągu 3 godzin zrobiłabym w grze połowę mniej z tego, co teraz mi się udaje zrealizować. |
Powinna być możliwość, że simki mają okres :P, i że zamiast leżenia w łóżku to simowie powinni brać leki.Powinna być opcja "rysuj na papierze" ;).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:51. |