![]() |
Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?
Biedna płytka. Ja to pilnuję swoich płytek jak oczka w głowie. Nawet nie pożyczam nikomu bo się raczej obracam w towarzystwie ludzi którzy często nie szanują nawet własnej własności, a co dopiero cudzej.
|
ja kiedys pozyczylam koledze i pozniej sie meczyc musialam zeby mi ja oddal i juz nigdy nikomu nie pozycze
|
A jeszcze te płytki z Simsami to mają taaką duużą jakość że ojejku. Płytki cieniutkie i przezroczyste to tzw szmelc.
|
Moja mama zamówiła edycję kolekcjonerską :D
|
ja tam kupuje zwykla edycje bo mi sie nieoplaca kupowac edycji kolekcjonerskiej bo musze dokupi c pare rzeczy do kompa lepsza myszke itd
|
Ja simy chyba kupię później...Co narazie naszło mnie na GTA4 i tylko w to gram, wiec po co dodawać sobie nowe gry, skoro jedna mi już wystarcza? Ale TS3 kupię na pewno tylko może ciut poczekam aż stanieją ^^
|
Ciekawe po ile teraz są Simsy 1. Może po 20-30 zeta...
|
Ja mam już zamówioną trójke tylko że zwykłą bo poco przepłacać za kolekcjonerską. A i komp to dopiero po generalnym remońcie więc niema problemu z odpaleniem The Sims3 :)
|
ja jedynie myszke bende musiala kupic nowa i troche pamieci dokupic a takto wszystko mam dobre hehe
|
A ja na dzień dwa przed premierą przygotuję komputer na przyjście nowej, dużej gry. Przeinstaluję windowsa, zainstaluję na spokojnie wszystkie programiki jakich z reguły używam. Zdefragmentuję dysk i już żadnej gry nie będę instalować. Planuję Simsy 2 zainstalować na laptopie.On jest na trójkę za słaby ale z dwójką sobie względnie radzi.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13. |