![]() |
Odp: 'Why me?'
Zaklepuję sobie pierwsze miejsce w klubie Iana :D
|
Ok. Załatwione :D więc tworzę klub Iana xddd - ale potrzebuję więcej potwierdzeń ;)
|
Fanki Iana łączmy się :D
|
To ja tez się ujawnię :D Pochłonęłam całość dopiero dzisiaj a dokładniej przed chwileczką bardzo mi się podobuje :D:D:D I najważniejsze ..... kiedy następna część ???? Strasznie mnie wciągło to FS. Moja ciekawość została rozbudzona i teraz już nie zna granic :D
|
W którymś poście prosiłaś o ujawnienie się cichych czytelników - tam tara tam - jestem :D
Początkowo mnie w ogóle nie wciągnęło, ale teraz naprawdę fajnie mi się czyta ;) Coś mi się widzi, ze Ianowi wpadła Emma w oko i to mocno :D A temat narkotyków - trochę FS już przeczytałam i chyba w żadnym jeszcze nie było tego tematu. Także rozwijaj go jak możesz najlepiej. :) Czekam na więcej :P Ocena? 10/10. Baardzo fajnie. BTW. Czy ja kiedyś czytałam coś, co mi się nie podobało i to coś komentowałam? ;) |
I jeszcze ja
W każdym razie ja się do klubu Iana nie dołączam. Taki wyrachowany, wyniosły i wielbiony przez wszystkie przedstawicielki płci żeńskiej typ w ogóle mnie nie pociąga. Zauważyłam pewne nieścisłości: 1. "Ta spółka sprzedaje podobno narkotyki, co zdaje się kiedyś było im dozwolone i od jakiegoś czasu są odłączeni od tych praw. " -> Czy handlowanie narkotykami było kiedykolwiek dozwolone? hm? hm? 2. "Emma jednak bez problemu złożyła na nim zamaszysty podpis. Położyła odpowiednią sumę na mały spodeczek tuż obok" -> Odkąd to płacąc gotówką rachunek w restauracji trzeba złożyć na nim swój podpis? |
Cytat:
Jak mogłam tego nie zauważyć? powtarzam - jak mogłam tego nie widzieć? - a no tak bo jestem kompletna kretynką xPP . Już mówię: Na początku, gdy pisałam z miesiąc temu szkic do tego odcinka, miałam w planach nieco inną fuchę dla naszych podejrzanych ^^ Tak więc moja nieścisłość, bardzo za wszelkie błędy przepraszam, moźe to późna pora , pogoda - nie wiem ;) Cieszę się bardzo i dziękuję za tak ogromne zainteresowanie, bo nie wydaje mi się, iż moje opowiadanie mogłoby takie wzbudzić :D Uwielbiam was ! :P I dziękuję za komentarze . pozdrawiam |
Czarnowłosej się po prostu nudziło i nabazgrała coś na tym skrawku papieru xD.
A co do klubu, nie dołączę się. Po prostu mam swój typ, a od początku ta osobowość mi nie podpasowała. |
UWAGA! ( tyczy się wszystkich tych którzy lubią cyniczną, zdeczka czarującą i perfidną postać Iana Evigana :P )
Otóż zakładam klub Iana, ale zaistniał pewien pomysł, który podsunęła Livcia ; 'co Ty na to, żeby stworzyć jeden fanklub połączony: z Ianem i Dastusiem?' z FS - Szansa. Co wy na to? :) Bo nie wiem czy to będzie dobre rozwiązanie i chciałabym się poradzic? |
Cytat:
Co do odcinka... Fantastyczny... Jak zwykle zresztą... Zdjęcia mistrzowskie... Nie mam się do czego przyczepić... 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:53. |