![]() |
Odp: Kiedy Anioły Zapłaczą
Wydaj,wydaj! ;D
Kupię dla siebie,rodziny,przyjaciół i calego mojego miasteczka! : ) |
No wiecie, chciałabym wydać, ale to potwornie ciężko niestety ;) Ale dzięki za wasze oświadczenia... Zapamiętam to sobie, w razie czego! XD
|
ok tylko jak już wydasz to podpisz się jako Veripma i nas poinformuj :D
|
A tylko spróbowałabyś nas nie poinformować, gdyby Ci się udało. A tego Ci życzymy ;]
Zresztą, jako że nie potrafię przepowiadać przyszłości, to Ci coś powiem: wydasz jakąkolwiek książkę. Taak, jestem pewna ;]. Szkoda by było takiego talentu :) |
Nie omieszkam Was nie poinformować, ba, ja Was kopniakiem do sklepu wyśle ;) Żart, oczywiście.
Dziękuję :* Rozdział już niedługo. |
Nie trzeba kopem, jak powiesz to i tak w empiku będą tłumy xD
No, mam nadzieję, że rozdział niedługo ^^ |
Czująca- czyli widząca anioły, tak?
Też chciałabym widzieć osoby, które się mną opiekują. Czułabym się tak...pewnie. Zazdroszczę jej. A odcinek tak jak zawsze. Nie będę się rozpisywać, bo inni mnie wyręczyli :D. Taki wzruszający na końcu :) |
Veripma musisz wydać książkę, przebijesz nawet Christopera Paoliniego, bo on napisał gdy miał 15 lat, a ty masz 14! Ja już szykuję glany aby ułatwić sobie wejście do Empiku!
|
UWAGA! Wszystkich chętnych zapraszam do wypowiadania się na forum dot.: "Kiedy Anioły zapłaczą" oraz "Kronik Bloodeye" http://kbof.mojeforum.net/ :) |
Verii, chciałam się zarejestrować, ale nie widać kodu potwierdzającego =(
jest tylko taki krzyżyk czerwony ... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:11. |