![]() |
Odp: od niepokornej.
jak juz to polecam robienie simow w warsztacie, albo... polaczyc maxisowskiego sima z simem z internetu. Ten sposob wg mnie sie sprawdza, bo sama go stosuje. i jeszcze wprowadzam drobne poprawki.
|
@ leniwiec :
wiem wiem, ale właśnie bylam cholernie ciekawa, jak będzie wyglądała ta simka jko dziecko x i y. oczywiscie, ze w innym wypadku bylaby z warsztatu, innych nie robie. bo jezeli sie nie myle, to w body shopie nie ma takiej opcjiiii? ;P tak więc jeszcze raz przepraszam za tę szkaradę. |
simka jest ładna, jedynie makijaż okropny.
Dolna warga odrobinke za duża. |
to są simki, które wykonałam specjalnie dla Veripmy - są to dwie bohaterki z jej super opowiadania o HP ;>
Sarah [img]http://i26.************/2vd5v5s.png [/img] Dziunia, tzn ta nauczycielka. [img]http://i25.************/2wmflfr.png [/img] co do wyglądu tej nauczycielki - miała być wyniosłą **** xD na jej ubranie nie zwracac uwagi ;D potem dam fotki z gry. |
Ideolo <3
dziękuję :* |
a Poison została stworzona tylko po to, by pokazać skin i uzdrowić moją ciekawość ;d
|
Obie się wspaniale prezentują, ale Sarah ma takie duże i śliczne oczka xD (dlatego jest moją faworytką :D)
|
Sarah
Śliczna..... Zdecydowanie 10/10 Dziunia 10/10 |
Pierwsze wrażenie - wyglądają jak jakieś zombie :P
pierwsza simka ma troche za duże oczy blondyna ma brzydki makijaż, fryzura nie bardzo pasuje. Obie simki nie są jakimiś pięknościami, ale są fajne ;) Sarah bardziej mi się podoba. |
Brad wygląda super!! :P Właściwie, to nic dodać, nic ująć ;). 10/10 (muszę się nauczyć dawać oceny, a nie tylko komentować ;) )
Jenny ma trochę za szeroko rozstawione oczy i zbyt dużą dolną wargę. Szkoda, że nie dałaś zdjęcia jej profilu, bo nosek wygląda, jakby sterczał (chyba, że to celowo ;) ). 9,5/10 ;) Poison ogólnie jest bardzo ładna, ale: włosy zasłaniają pół twarzy, przez co trochę nie widać oczu i w tej czarności wszystko za czarno wygląda (pewnie gdybyś trochę odsłoniła twarz lub włosy dała ciut jaśniejsze [tak, najlepiej rozjaśnij tak jak w TS3 - będzie super :D {żarcik}], bo i oczy nabrałyby wiele urody), a usta... właściwie to tylko kąciki bym odrobinę w górę podniosła, bo kto inny ma być zimną **** ;) A skin - BOMBA! :) 10/10 Sarah ma taką płaska twarz... :o Ale sądzę, że to kwestia zdjęcia z warsztatu, stamtąd nigdy mi się nie podobały Simy na zdjęciach. Dlatego 9/10. Dziunia wygląda na wyniosłą, więc zamiar został osiągnięty :) Poza tym wszystko ok, choć jako osoby bym jej nie polubiła (za wyniosłość właśnie) :P I nie wiem, co tu ocenić - Twoją pracę, czy jej charakter ;) 10/10 dla Ciebie, dla niej, hm... 1/10 :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:09. |