![]() |
Odp: Ulubione Fotostory
Tak samo jak Centa nigdy nie zapomnę 'Otwórz oczy', swietne i mój również nr1. ( Czytałam to przez 5 godzin z przerwami jednego dnia i dzięki zainteresowaniu co do tego FS zostałam na forum :P ) Niedługo zamierzam przeczytać również 2gie FS Fobiki 'Oko diabła' a teraz już nadrabiam 'Pokutę' Vipery.
Aktualnie - czyli pomijając 'Otwórz oczy';'The Damned'; 'Haltemodig'; oraz ;'Szansę'... 'Eternal flight' - Sandy 'Vorg' - rudzielca oraz 'Pokuta' |
Marzenie jutra by Liv
Cass - jak było naprawdę by KathySeleden 4 serca by sing Melodia strachu by Vipera Belle Rose by rudzielec Why me? by Volturia |
Cytat:
ale tak to bywa w życiu jak człowiekowi co chwile internet odcinają, nie ma jak wstawić odcinka co do tematu to: Pokuta Vipery napewno, resztę musze nadrobić i dopiszę :D |
Eternal flight i Belle Rose. <3
Kocham, kocham, kocham. Chociaż nie wiadomo kiedy następny odcinek tego pierwszego. :< |
„ Belle Rose “ - uwielbiam ! :)
|
4 serca - sing
Siedem żyć - embrouillé Vincent and Marco - Vipera & rudzielec VaM czytam potajemnie, jako gość. :D |
Cass - jak było naprawdę by Master of Disaster aka KathySeleden
Marzenie jutra by Liv Spójrz mi w oczy... by Green Grass Rzeka wspomnień by Vipera Dzieje sąsiadów by piostrze |
Ja na razie czytałam tylko "Otwórz oczy" i "Balcony Revolution" (ten komiks) oba genialne były :). Teraz chciałam znowu przeczytać "Otwórz oczy", a tu mi się nie pokazują zdjęcia (:(), więc zaniechałam tego.
|
Rzeka wspomnień doszła. :D
|
Marzenie jutra by Liv
Cass - jak było naprawdę by KathySelden Missing State, Route 73 by Bush 4 serca by sing troche ubylo tych fs |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38. |