![]() |
Odp: Pierwsze Spojrzenie
ja juz mam zaplanowana rodzinke ale niewiem czy nie zrobie tak ze swtorze simke i ze wybuduje je dom pozniej pojde z nia na miasto niech sie polazi i pozwiedza no i poszuka przy okazjii pracy ;)
|
Rany mam tyle pomysłów, że nie wiem co mam wybrać. Mógłby już być ten 5 czerwca. Wcale bym się nie obraziła. Chociaż w moim wypadku to może być 8, lub 9 czerwca, bo kupiłam w przedsprzedaży i muszę czekać aż mi łaskawie grę przyślą.
|
no dlatego tez ja sie sama wole wybrac do sklepu i kupic spokojnie maj juz sie konczy jeszcze tylko 2 tygodnie zleca szybko zanim sie obejrzymy bedzie poczatek czerwca heh
|
A widzieliście tą parodię "serialu Since Fiction"? Dobry filmik.Nagrałam sobie. Jest na głównej stronie trójki.
|
Cytat:
|
Nie oglądam Star Treck'a ale chyba zacznę... ;)
|
Ostatnio sobie pomyślałam, że może pogram troche tymi Ćwirami, zrobie że Moltimer i Bella staną się wrogami, nie wezmą ślubu i nie będą mieli dzieci, każde z nich będzie miało jakieś swoje rodziny, a ze sobą nie będą mieli nic wspólnego :P
|
Sadysta... Jak możesz stawać w poprzek prawdziwej miłości...
|
Czy prawdziwej? Może i tak, ale w TS na konsole było nieco inaczej:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...4&postcount=92 |
:) ja już po pierwszej rundzie :) fajna gierka otwiera dużo nowych możliwości,polecam...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:39. |